Çar. May 8th, 2024


Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı hasebiyle düzenlenen  “3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası” başladı.

Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü spor kompleksi içerisinde yer alan basketbol alanında gerçekleştirilen turnuvanın birinci karşılaşmasının top atışını Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran ve Nevşehir Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Muhsin Özdemir birlikte yaptı. Karşılaşma öncesinde turnuvaya katılan atletlerle bir müddet sohbet eden Lider Savran ve Özdemir, atletlere muvaffakiyetler diledi.

İlki geçtiğimiz yıl Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören 3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası’nı bu yıl Nevşehir Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediklerini kaydeden Lider Savran, turnuvaya erkeklerde 16, bayanlarda ise 5 olmak üzere toplam 21 ekibin katıldığını belirtti.

Savran, turnuvanın final maçlarının 29 Ekim Pazar günü oynanacağını ve dereceye giren ekip ve atletlerin ödüllendirileceğini kaydetti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen