Sal. May 7th, 2024


AYEDAŞ Anadolu Yakası’nı Bakım ve Yatırımlarıyla Aydınlattı

Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden AYEDAŞ, kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının birinci 9 ayında bakım, tamirat ve yatırım hizmetlerini sürat kesmeden sürdürdü. 

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren AYEDAŞ, yılın birinci 9 ayında müşteri ve tahlil odaklı yaklaşımı sayesinde başarılı çalışmalara imza attı. 

AYEDAŞ, hizmet verdiği 8.153 trafo ve 34.911 kilometre sınır uzunluğunda yaklaşan kış şartlarında da sürdürülebilir ve kesintisiz güç sağlanabilmesi maksadıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da 31.440 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ takımları, yeniden ismi geçen ilçelerde 2.098 pano ile 128 trafo ve 2.098 dağıtım merkezinin bakımını tamamladı.

Söz konusu bakım, tamir ve yatırım sayıları ile AYEDAŞ 2023 yılının birinci 9 ayında koymuş olduğu amaçları muvaffakiyetle gerçekleştirdi.

AYEDAŞ, kesimin değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, tahlil ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Hizmet verdiği 3 milyondan fazla müşterisine daha düzgün hizmet vermek hedefiyle toplam 652 kilometrelik yeni kablo döşeyen AYEDAŞ grupları 1.119 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıyeten yeni 462 elektrik panosu ile 79 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan AYEDAŞ, www.ayedas.com.tr, Ayedaş 186 Taşınabilir Uygulaması, 0(216) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve meselelerini dinleyerek tahlil bulmaya devam ediyor. 

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Başşehir EDAŞ ve Toroslar EDAŞ ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Ayedaş’ın İstanbul Anadolu Yakası’nda bakım ve yatırım çalışmaları sürat kesmeden sürecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen