Cum. May 17th, 2024


Türkiye Araba Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2023 Türkiye Baja Şampiyonası’nın ikinci ayağı olan ‘Baja Resital’ Mustafakemalpaşa Adnan Menderes Meydanı’nda start verdi. Nefes kesen yarışların seremonik startını başlatan Mustafakemalpaşa Belediye Lideri Mehmet Kanar, ‘’ Geçen yıl olduğu üzere bu yılda milletlerarası bir tertibe ilçemizde konut sahipliği yapıyoruz. Şiddetli parkurlarda tüm yarışmacılarımıza muvaffakiyetler diliyorum.’’ Sözlerini kullandı.

25 araba atletinin yer aldığı Baja Resitalinde, yarışmacılar farklı etaplarda çaba ederek, gün dereceleriyle sıralama elde edecek. 3 gün sürecek olan seyir zevki yüksek yarışlarda İki gün Karapınar- Muradiyesarnıç ve Suuçtu’da hazırlanan parkurda yarışmacılar manileri aşacak ve toplam 4 ayaktan oluşan yarış 1 Ekim günü Bursa ayağının sonunda Türkiye Şampiyonu unvanını kazanacak.

Tüm adrenalin tutkunlarına mesken sahipliği yapan Adnan Menderes Meydanı’nda konuşma yapan Lider Kanar ‘Mustafakemalpaşa’nın hoşluklarını dünya ile paylaşma konusundaki kararlılığımız, buradaki tabiat sporları ve etkinliklerimizle destekliyoruz. Baja, ofroad, dağ bisikleti, motokros, yamaç paraşütü, trekking rotaları ve bir çok tabiat sporunu barındıran ilçemizin ulusal ve memleketler arası tertipler için değerli bir tabiat sporları merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu heyecana ortak olan tüm atletlerimize muvaffakiyetler diliyorum.’’ Tabirlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen