Cts. May 4th, 2024


Okul öncesi eğitim yatırımları ile dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, belediye bünyesindeki 5. Anaokulunun temelini Onur Mahallesi’nde attı. Anaokulu hizmete açıldığında belediyenin toplam öğrenci sayısı 600’e ulaşacak. Lider Sandal “Verdiğimiz kelamları bir bir tutuyor, Bayraklımızın her mahallesine eşit hizmet götürüyoruz. Anaokullarımıza bir yenisini daha ekledik. Gelir seviyesine nazaran fiyatlandırma siyasetimizle, imtihanla belirlediğimiz öğretmenlerimizin katkılarıyla Atatürkçü, cumhuriyete bağlı, aydınlık kuşaklar yetiştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

HEM AİLELER HEM ÇOCUKLAR MUTLU

Bayraklı Eğitim Modeli ile okul öncesi eğitim faaliyetlerine ivme kazandıran Bayraklı Belediyesi, belediyeye ilişkin bir anaokulunun daha temelini attı. Onur Mahallesi’nde, 400 metrekare alan üzerine tasarlanan proje hem mahalle sakinlerinde hem de çocuklarda heyecan yarattı. Temel atma merasimine Lider Serdar Sandal’ın yanı sıra, CHP İlçe Lideri Didem Gültekin, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Lider Sandal, temel atma butonlarına çocuklarla birlikte bastı. Anaokulunun önümüzdeki eğitim öğretim periyodunda hizmete gireceği belirtildi.

“VERDİĞİMİZ KELAMLARI TUTUYORUZ”

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal “Pandemi, sarsıntı ve sele karşın, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik zorluklara karşın yatırımlarımıza hiç orta vermemenin ve verdiğimiz kelamları bir bir tutmanın memnunluğunu yaşıyoruz. Pandemide çalmadık kapı, girmedik hane bırakmadık. Sarsıntıda bahtımıza terk edilmemize karşın büyük bir enkazın altından el birliğiyle, dayanışma gücümüzle kalktık. Tüm zorluklara karşın hiç kimse önünde eğilmeden, bükülmeden gerekeni yaptık. Zira bizim sıkıntımız vatandaşımıza hizmet! Onur Mahallesi’nde oturan her yurttaşımız çocuklarını özel kreşlere gönderir üzere bu kreşimize gönderecek. Daha kaliteli hizmeti, bizim eğitim yuvalarımızdan alacak. Zira biz öğretmenlerimizi Türkiye’de örnek olarak gösterilen bir imtihan sistemi ile seçiyoruz. Bayraklı eğitim modeli sayesinde demokratik, iştirakçi ve adil bir eğitim sistemi ile çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KAZMAYI VURACAĞIZ”

Onur Mahallesi’ni kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgiler veren Lider Sandal “Size kelam vermiştim kentsel dönüşümle ilgili. Kentsel dönüşüm konusunda Onur Mahallesi’nin, Nafiz Gürman’ın, Yamanlar’ın, Postacıların büyük bir kısmını kapsayan 600 hektarlık alanı bitirdik. Şu an yalnızca kurullarımızda bunun detayları tartışılıyor. 60 hektarlık alanda da bu yıl içerisinde kazmayı vuracağız. Kederimiz şu: Bu mahallede yaşayan dezavantajlı vatandaşlarımız da herkes üzere sokaklarında, parklarında, toplumsal donatı alanlarında vakit geçirecek ve her şeyin en uygunu buradaki yurttaşlarımızın da hakkı. Ben Bayraklı Belediye Lideri olarak üzerime ne düşüyorsa bunun ardında duruyorum. Hepinize kelam veriyorum” dedi.

 

MUHTARDAN SANDAL’A TEŞEKKÜR

Onur Mahalle Muhtarı Hasan Aydemir, “Ülkenin içinde olduğu epey aksiliğe karşın verdiği kelamları tutan Liderimiz Serdar Sandal’a teşekkür ediyoruz. Anne babaların ve çocuklarımızın hizmetine sunulacak bu anaokulu mahallemiz için son derece değerli” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen