Cts. May 18th, 2024


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu üzere ilçelerdeki ömür kalitesini artıracak yatırımlarını sürat kesmeden sürdürüyor. Gebze bölgesine yapılan yatırımlardan biri olan Zerzevat ve Meyve Hali’nde ise ağır bir çalışma hâkim. Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan ve fiziki koşulların yetersiz olması nedeniyle muhtaçlığı karşılayamayan mevcut Zerzevat ve Meyve Hali, 

Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen yeni yerinde günün gereksinimlerine nazaran şekillendiriliyor. Hal binası tamamlandığında, fiziki ve fonksiyonel özelikleriyle çağdaş bir yapı içerisinde hal esnafı ve vatandaşlara hizmet verecek. Yeni Zerzevat ve Meyve Hali’nde çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, “Yeni Zerzevat ve Meyve Hali tamamlandığında esnafımız daha uygun imkânlarda vatandaşlarımıza hizmet verecek. Gebze bölgesine paha katacak bir projeyi hayata geçiriyoruz” dedi.

 

SEBZE VE MEYVE HALİNİ İNCELEDİ

Başkan Büyükakın, kente paha katacak projelerin ilerleyişini yerinde takip ediyor. Saha ziyaretleri yaparken Büyükşehir tarafından projelendirilen yapıları da inceleyen ve son durumları hakkında bilgi alan Lider Büyükakın, bu kapsamda Gebze bölgesine hitap edecek Zerzevat ve Meyve Hali’nde gelinen son noktayı yerinde gördü. Lider Büyükakın’a inceleme sırasında Gebze Belediye Lideri Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Lideri Bünyamin Çiftçi, AK Parti Gebze İlçe Lideri Recep Kaya, AK Parti Çayırova İlçe Lideri Erhan Sarıdede ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık eşlik etti. 

 

“DEV TESİSİ GEBZE BÖLGEMİZE KAZANDIRIYORUZ”

Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde üretimi devam eden dev tesisi gezerek teknik çalışandan bilgi alan Lider Büyükakın, “Eski hal binamız fiziki kaideleri ve bulunduğu bölgedeki trafik açısından hayli sorunlu durumdaydı. Bu sorunu ortadan kaldırmak için projelendirdiğimiz yeni Zerzevat ve Meyve Hali’nde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnafımız çok daha düzgün şartlarda burada hizmetini verecek. Vatandaşlarımız ise bu bedelden istifade edecek. 34 adet dükkân, sandık depoları, lokantası, ofisleri, 68 TIR parkı alanı ve 63 araçlık otoparkı ile dev bir tesisi Gebze bölgemize kazandırıyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen