Çar. May 1st, 2024


Buderus’un 2023 yılını pahalandırmak, 2024 gayelerini paylaşmak hedefiyle bu yıl Paris’te düzenlediği İş Ortakları Toplantısı’na, Türkiye’nin dört bir yanındaki toptancı iş ortakları katıldı. 

 

Bu yıl 4-6 Ekim tarihleri ortasında Paris’te yapılan Buderus Toptancı İş Ortakları Toplantısında; Bosch Home Comfort Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman, Ülke Satış Yöneticisi Murat Korkmaz ve Ülke Satış Müdürü Hüseyin Ümit Çilingir tarafından şirketin 2023 yılında gösterdiği performans değerlendirilirken, gelecek yıla Türkiye pazarına sunulacak yeni eserler ve kampanyalar hakkında bilgi verildi. Ayrıyeten her geçen gün değişen tüketici talepleri doğrultusunda pazar öngörüleri üzerinde de fikir alışverişi yapıldı.

 

Toplantıda ayrıyeten Buderus’un iklimi muhafazaya yönelik çalışmalar da paylaşıldı. Daldaki 300 yıla yakın uzmanlığıyla etraf dostu ısıtma sistemleri geliştiren Buderus’un bu emelle hayata geçirdiği ‘Mavi Gezegen’ projesinin ayrıntıları konuşulurken, tüm iş ortakları bu vizyonu desteklemeye davet edildi.

 

Buderus toptancı iş ortakları, daha sonra Fransa’nın Drancy kentinde bulunan fabrikasını gezerek, en yeni uygulama ve eserleri yerinde görme fırsatı buldu.

Bosch Home Comfort Group Hakkında

Bosch Home Comfort Group güç verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su tahlillerinde Avrupa’nın önder tedarikçisidir. 2022 yılında yaklaşık 14.400 çalışan ile 4,5 milyar avroluk (Yüzde 65’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir. Bosch Home Comfort Group, birçok güçlü milletlerarası ve mahallî markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş eser gamıyla üretim yapmaktadır.   

Daha fazla bilgi online olarak bosch-homecomfort.com adresinde mevcuttur.

Bosch Kümesi, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. Dünya genelinde yaklaşık 421.000 çalışana sahiptir (31 Aralık 2022 itibarıyla). Şirket, 2022 yılında 88,2 milyar Euro’luk satış gerçekleştirdi. Bosch’un faaliyetleri dört bölüme ayrılıyor: Mobilite, Sanayi Teknolojileri, Güçlü Tüketim Eserleri ve Güç ve Bina Teknolojisi. Dünyanın önde gelen IoT şirketlerinden biri olarak Bosch; akıllı meskenler, Sanayi 4.0 ve ağa bağlı mobilite için yenilikçi tahliller sunmaktadır. Bosch, sürdürülebilir, inançlı ve heyecan verici mobilite vizyonunu takip ediyor. Şirket; sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki deneyimi ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine; ağa bağlı, farklı alanları bir ortada bulunduran ve tek bir kaynaktan elde edilen tahliller sunabiliyor. Bosch Grubu’nun stratejik gayesi, ya yapay zeka içeren ya da yapay zeka yardımıyla geliştirilmiş yahut üretilmiş olan eserler ve tahliller ile ağa bağlı hayatı kolaylaştırmaktır. Bosch, yenilikçi olan ve büyük bir ilgi gören eserler ve servislerle dünya genelinde ömür kalitesini güzelleştirmektedir. Velhasıl Bosch, ‘Yaşam için teknoloji’ sunuyor. Bosch Kümesi, Robert Bosch GmbH ve yaklaşık 60 ülkedeki yaklaşık 470 bağlı kuruluşu ve bölge şirketinden oluşmaktadır. Satış ve servis ortakları dahil edildiğinde, Bosch’un global üretim, mühendislik ve satış ağı neredeyse dünyadaki tüm ülkeleri kapsıyor. Dünya genelinde 400’den fazla lokasyonuyla Bosch Kümesi, 2020 yılının birinci çeyreğinden beri karbon nötrdür. Şirketin gelecekteki büyümesinin temeli, yenilikçi gücüdür. Bosch, dünya genelinde yaklaşık 136 lokasyonda araştırma ve geliştirme alanında yaklaşık 85.500 çalışana sahiptir ve bunların ortasında 44.000’in üzerinde yazılım mühendisi bulunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen