Per. May 2nd, 2024

Burak Satıbol, “Büyük Beden” İsimli Yeni Gösterisiyle Hayalhane Sahnesi’nde Birinci Defa Seyirciyle Buluşuyor!

 

Türkiye’nin sevilen komedyenlerinden Burak Satıbol, yeni döneme heyecan verici yeni gösterisi “Büyük Beden” ile başlıyor.Bu özel şov, 25 Ekim’de Hayalhane Sahnesi’nde birinci sefer seyirciyle buluşacak ve izleyicilere unutulmaz bir tecrübe sunacak.

 

Burak Satıbol’un “Büyük Beden” isimli tek kişilik, çok bahisli gösterisi, seyircilere sıradışı bir güldürü tecrübesi sunmayı amaçlıyor. Bu şov, seyircinin faal iştirakine dayanarak interaktif bir tecrübe sunuyor. Satıbol, yalnızca kendi bilgisiyle değil, tıpkı vakitte izleyicilerin niyet gücünü ve yaratıcılığını kullanarak ortaya çıkan komik anları sahneye taşıyacak.

 

Gösteri tıpkı vakitte Türk sinema ve televizyonunun unutulmaz karakterlerinden kimilerini da geri getiriyor. İşler Güçler’in unutulmaz karakteri Salih abi, Yusuf Yusuf’un Yusuf’u ve Mahşer-i Cümbüş’ün Burak’ı öykülerini anlatmaya geliyor.Kimi vakit sinema aleminden kimi vakit birinci gençliğinden kızgınlıkları, memnunlukları,cevap bulamadıkları ile seyircisini oyun oynamaya çağırıyor.

 

İşte “Büyük Beden” gösterisinin oyun tarihleri:

 

  • 25 Ekim – Hayalhane Sahnesi, İstanbul

  • 5 Kasım – Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosu,Adana

  • 13 Kasım – Kartal Sanat Tiyatrosu, İstanbul

  • 16 Kasım – Torium Avm, İstanbul

  • 21 Kasım – Celtic Irish Pub, İstanbul

  • 5 Aralık – Hiltown Sahne, İstanbul

 

Burak Satıbol’un “Büyük Beden” gösterisi, güldürü ve interaktif eğlenceyi bir ortaya getiren eşsiz bir tecrübe sunmak için sahnede olacak. Seyircileri, bu komik ve düşündürücü seyahate katılmaya davet ediyoruz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen