Cts. Nis 27th, 2024


NBA’de Yeni Dönem Basketbolun Tek Adresi

S Sport Plus’ta

 

Dünya basketbolunun doruğu, yıldızlarla dolu NBA’de yeni dönem canlı yayınlar ve Tekrar-İzle ve İndir-İzle özellikleriyle S Sport Plus’ta izlenecek.  Heyecanla beklenen yeni sezon

24 Ekim Salı’yı 25 Ekim Çarşamba’ya bağlayan gece 2 muhteşem maçla başlıyor. 

 

Dünyanın en itibarlı spor tertiplerini sunduğu teknolojik tahliller ile sporseverlere ulaştıran S Sport Plus; NBA yeni dönemi 24 Ekim Salıyı 25 Ekim Çarşambaya bağlayan gece iki heyecanlı maç ile açıyor. 

 

Son Şampiyon Parkede

Yeni dönemin birinci maçında son şampiyon Nuggets, LeBron ve Davis’li Lakers karşısına parkeye çıkıyor. L.A. Lakers – Denver Nuggets müsabakası 25 Ekim  Çarşamba gecesi saat 02:30’da canlı yayınla S Sport Plus’ta izlenecek.

 

Phoenix Suns vs Golden State Warriors

25 Ekim gecesi saat 05:00’da Durant, Booker ve Bradley Beal’lı Suns, Curry, Chris Paul ve Klay Thomson’lı Warriors karşısında ter dökecek. Phoenix Suns – Golden State Warriors heyecanı da canlı yayınla S Sport Plus’tan izlenebilecek. 

 

3,5 Saat Kesintisiz NBA Maratonu

Pazar akşamına kadar devam edecek birinci hafta boyunca yayınlanacak 8 maça ek olarak; 28 Ekim Cumartesi günü 02:00’de dönemin en özel gecelerinden NBA 360, S Sport Plus’ta olacak. NBA 360’da basketbol severler birbirinden keyifli 11 maçı 3.5 saatlik özel bir konferans yayınıyla takip edebilecek.

 

Yeni Dönemde Yeniden Yıldızlar Sahnede

NBA’in yeni döneminde LeBron, Jokic, Butler, Embiid, Kawhi Leonard ve Doncic üzere yıldızlar ve performansları sahne alacak. Damian Liliard’ı transfer ederek Giannis ile harika ikili oluşturan Bucks, Porzingis ile güçlenen Celtics ve Durant-Booker ve Beal üçlüsü ile Suns, Wembanyama’lı Spurs basketbol severlerin yakın takibinde. 

 

NBA’in Türk Yıldızları 

NBA’deki Türk yıldızların performanslarını izlemek için basketbol severler heyecanlı. NBA’in yeni döneminde Rockets’ta Alperen Şengün, Spurs’te Cedi Osman, 76ers’ta Furkan Korkmaz ve Jazz’de Ömer Faruk Yurtseven’i izleyeceğiz. Ayrıyeten NBA mesleğine Chicago Bulls’ta başlayacak Onuralp Bitim’in performansı da merakla bekleniyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen