Çar. May 1st, 2024


Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’da ikamet eden ve çocukları üniversitede okuyan gereksinim sahibi vatandaşlara nakti yardımlara devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi derslere girmeden evvel sabah kahvaltısı için çorba dağıtımı gerçekleştiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplumsal belediyecilik ve eğitimde fırsat eşitliği ilkeleri doğrultusunda üniversite öğrencilerine eğitim dayanağını aralıksız sürdürüyor.

Üniversite Öğrencileri İçin 1.759.320 TL Ödendi

Büyükşehir Belediyesi, Muğla vilayet sonları içerisinde ikamet eden ve çocukları üniversite de okuyan gereksinim sahibi vatandaşların üniversitede okuyan çocukları için yılda 2 sefer nakdi yardım gerçekleştiriyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik ve eğitimde fırsat eşitliği unsurları doğrultusunda bu güne kadar 1223 üniversite öğrencisinin ailelerine 1.759.320 TL meblağında ödeme gerçekleştirdi.

Derslerden Evvel Öğrencilere Sıcak Çorba

Üniversite öğrencileri için nakdi takviyede bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi derslere girmeden evvel sabah kahvaltısı için çorba dağıtımı gerçekleştiriyor. Eğitim- öğretim devri boyunca öğrencilere hafta içi her gün çorba ikramında bulunuyor. Bu kapsamda bu güne kadar 200 bin kişilik çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

Öğrencilere Konaklama Desteği

Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini kazanmış ancak KYK sıralamasında yedekte olan öğrencilere süreksiz konaklama hizmeti sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen