Çar. May 1st, 2024


Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin topluma kazandırılması hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Denizli Acıpayam’dan gelen özel bireyleri Antalya’da ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı Denizli Acıpayam’dan gelen 27 engelli konuğu Antalya’da ağırlayarak hoş bir gün geçirmelerine vesile oldu. Tophane Çay Bahçesi, Oyuncak Müzesi, Deniz Müzesi üzere yerleri gezme fırsatı bulan küme sonrasında Kaleiçi’ni dolaştı. Daha evvel tekne tipi yapma fırsatı bulamamış olan konuklar, tekne cinsiyle Akdeniz’in keyfini çıkardı ve kenti denizden de görme fırsatı buldu. Engelli bireyler Antalya hakkında bilgiler edinirken hem de Antalya’nın güzellikleriyle dolu bir gün geçirdi.

 

ANTALYA’YI TANITTIK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Turizm Şubesi Vazifelisi Zeynep Işıl Çakıroğlu, “Denizli Acıpayam’dan 27 engelli konuğumuzu ağırladık. Onlara, Antalya’nın tanıtımını yapmaya, kentin dokusunu anlatmaya çalıştık. Tıpkı vakitte keyifli vakit geçirmeleri için kent gezisi yaptık. Bilhassa Oyuncak Müzesi’ni ve tekne tipini çok sevdiler” dedi.

 

HAYRAN KALDIK

Engelli yakını Özgür Sert, “ Büyükşehir Belediyesi’nin bize kucak açması ve bizimle bu türlü hoş ilgilenmesi beni ve buraya gelen tüm engelli bireyleri çok keyifli etti. Kente hayran kaldık. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bizi ağırladığı için çok teşekkür ederim” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen