Per. May 2nd, 2024


“Ege’nin gerçek kararı” sloganıyla mobilya dalında hizmet veren Doğrucan Mobilya, 33’üncü kuruluş yılı için hazırladığı 3’ü bir ortada kampanyasıyla özel fırsatlar sunuyor.

3’ü bir ortada kampanyasının 31 Ekim 2023’e kadar geçerli olacağını belirten Doğrucan Mobilya İdare Heyeti Lideri Orhan Yanlışsız, kredi kartına 9 taksit imkanı da sunduklarını söyledi.

Orhan Yanlışsız, “Kampanya kapsamında Çiğli, Karabağlar, Kısıkköy, Yeşilova ve Manisa mağazalarında görerek alacağınız seçili eserlerde yüzde 33 indirim fırsatı, 3 yıl tam garanti ve 3 yıl yıkama garantisi yer alıyor. 3 yıl tam bakım kapsamında eserlerde bir arıza olursa onarıyoruz. Çözülmez ise yenisiyle değiştiriyoruz. Cam yahut ayna için de ömür uzunluğu garanti veriyoruz. Üstelik 3 yıl boyunca da satışını yaptığımız halı, yatak ya da mobilyalara temizleme hizmeti de veriyoruz” diye konuştu.

 

KREDİ KARTINA 9 TAKSİT İMKANI

Kampanya hakkında bilgi veren Orhan Hakikat kelamlarına şöyle devam etti: “Köşe grupları 1.499 TL, Genç odası 1.649 TL, çift kişilik yatak setleri .1499 TL, tek kişilik yatak setleri 849 TL, bazalı yatak odası ekipleri 2.790 TL taksitlerle başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 9 taksit avantajları yer alıyor. 31 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek kampanya da bu tarihe kadar alışveriş yapan ve firmayı dogrucanmobilya_ Instagram hesabından takip eden müşteriler ortasından yapılacak çekilişle bir bireye de tam altın armağan edilecek. Her bütçeye uygun şartlarda sağlıklı ve kaliteli mobilyaları Egeliler’le buluşturmaya devam ediyoruz. Herkesi bu fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen