Cts. Nis 27th, 2024

Analistlere göre Apple’ın Ultra dışında kalan Apple Watch modellerine yönelik küçük, yinelenen güncelleme serisi devam edecek ve önümüzdeki yılın cihazı herhangi bir “kayda değer yenilikçi deneyime” sahip olmayacak.

Apple Watch Ultra serisi hariç, en iyi Apple Watch modelleri birkaç yıldır büyük bir yükseltme görmedi. Apple Watch Series 9, yeni Çift Dokunma özelliği haricinde, büyük ölçüde yinelenen bir başka güncelleme olarak karşımıza çıktı. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Medium üzerinde Apple’ın gelecek planlarını detaylandıran bir rapor yayınladı ve görünene tekrar aynı şeylerle karşılaşacağız.

Kuo’nun yazdığına göre, 2024’te çıkacak olan bir sonraki Apple Watch serisi, microLED ekranla gelmeyecek ve aynı zamanda kan şekeri takibi özelliğinden de yoksun olacak. Cildin iğnelenmesini gerektirmeyen bir kan şekeri takibi, Apple topluluğunda çok konuşulan bir özellik olduğundan dolayı yeni saatlerde yer almamasının üzücü olduğunu söyleyebiliriz. Kuo, microLED ekranın 2025 yılında piyasaya sürülebileceğine inanıyor ancak “2026’ya ertelenirse şaşırmam” diyor.

Kuo’nun raporunda “2023’te Apple Watch sevkiyatlarının yıllık bazda yaklaşık %15 düşüşle 36-38 milyon adede gerilemesini beklendiği” belirterek kötü bir haber daha verdi. Eğer bu beklenti doğruya dönüşürse, Apple yöneticilerini endişelendirebilecek önemli bir düşüş olabilir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen