Paz. May 5th, 2024


23 Yetenek Derneği’nin her sene düzenlediği Türkiye’nin en büyük gençlik doruğu “Zirve 23”e bir gün kaldı. Tüm Türkiye’den 5 bin genci 13 Ekim Cuma günü Ülker Sports Arena’da bir ortaya getirecek aktiflik; Alev Alatlı, Zeynep Bodur Okyay, Emrah Safa Gürkan, Jim Hagemann Snabe, Ebru Baybara Demir ve daha pek çok değerli ismi ağırlayacak. Tepe, Evrencan Gündüz konseriyle sona erecek.

 

“Türkiye’nin En Âlâ Zirvesi” Zirve 23“Geleceğe Adım At” temasıyla Ülker Sports Arena’da kapılarını açıyor. 13 Ekim Cuma günü düzenlenecek aktiflikte, farklı dal ve uzmanlık alanlarından seçkin konuklar ile çeşitli kuruluş ve tertiplerden 500 özel davetli, Türkiye’nin 81 vilayetinden gelen 34 binden fazla müracaat içinden seçilen 5 bin üniversite öğrencisi buluşacak. 

23 Yetenek Derneği’nin hayata geçirdiği aktiflik, 23’ün tesirli bir bireyin içselleştirmesi gereken yetkinlik ve tavırlar ile geliştireceği duygusal maharet setleri olarak ortaya koyduğu 9 kavram çerçevesinde şekilleniyor. Tepe kapsamındaki oturumlara isimlerini da veren bu 9 tema şöyle: Belirsizlik, Kuşku, Merak, Tutku, Cesaret, Denge, Huzur, Vicdan ve Devrim.

“Yeni yüzyılımızı şekillendirecek gençlerle gerçek adımları atmak üzerine konuşacağımız Tepe 23, iştirakçilerine eşsiz bir gün yaşatacak” diyen 23 Yetenek Derneği Yönetim Heyeti Başkanı Çağrı Yıldız, Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına adım atarken Türkiye’nin geleceğine katkı sunacak, hayallerini harekete dönüştürecek girişimcileri ve cüretle harekete geçen gençleri desteklemek için çalıştıklarının altını çizdi.

 

Eşsiz Tecrübeler ve Sürprizler “Zirve 23” Sahnesinde!

Düzenlendiği iki yılda da üst üste “Yılın En Düzgün Zirvesi” seçilen Zirve 23, gerçek tecrübeyi merkeze alan ve 2 yıllık eşsiz bir program sunan 23serüveninin ilk adımı kabul ediliyor.

Eser Yenenler’in sunacağı, Mesut Süre’nin performansının yer alacağı ve Evrencan Gündüz konseriyle sona erecek Zirve 23’te girişimcilerin ve üst seviye yöneticilerin kendi kıssalarını paylaşacakları oturumlar yer alacak. Şirketlerin tecrübe alanları; gençlere dinamik bir tepe ortamını yaşatırken, farklı dalları keşfedebilmelerine de imkân sunacak. Aktiflikte sürpriz isimler bulunduğu üzere Türkiye’den ve dünyadan özel konuklar gençlere seslenecek.

Zirve 23’ün duyurulan konuşmacılarının listesi şöyle:

Yazar Alev Alatlı, Şef & Toplumsal Girişimci Ebru Baybara Demir, Türkiye Tasarım Vakfı Kurucusu Mehmet Kalyoncu, Param Kurucusu ve CEO’su Emin Can Yılmaz, Kiralarsın Kurucu Ortak & CEO’su Başak Baykan, Next Academy Kurucusu Levent Erden, Siemens AG Milletlerarası İdare Şurası Başkanı Jim Hagemann Snabe, Tarihçi Akademisyen Emrah Safa Gürkan, Socar Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, KMPG Türkiye CEO’su Murat Alsan, Trendyol Küme CEO’su Erdem İnan, Teknoloji İletişimcisi Sertaç Doğanay, Kale Holding İdare Şurası Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Shazam Kurucusu ve CEO’su Chris Barton, Psikoterapist Mehmet Dinç, Swipeline Kurucusu Umut Yaka, Avane Cloud Kitchens Kurucusu Ahmet Orhon.

 

Zirve 23 ve Sonrası…

Zirveye katılan gençler ortasından çeşitli müracaat evrelerini muvaffakiyetle tamamlayan 100 üniversitelinin katılacağı program; tesir odaklı çalışma, ekip çalışması, sorun çözme üzere birçok farklı yetkinliği gençlerin deneyimleyerek elde edebilmesini hedefliyor.

Gençlerin lokal ve üniversal boyutta tesir odaklı bakış açıları geliştirebilmelerine takviye olan bir serüven tasarlayan 23, geleceğe adım atmak üzere tüm iştirakçi ve davetlilerini Tepe 23’e bekliyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen