Sal. Nis 30th, 2024


Kocaeli’de kent merkezinin yanında ilçelerdeki ana arterleri de daha sağlıklı hale getirmek hedefiyle ağır mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, hizmette hudut tanımıyor. Bu bağlamda Büyükşehir, Gölcük ilçesinde ulaşım konforunu arttıracak olan projeleri birer birer hayata geçiriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı grupları, Gölcük ilçesinde Kazım Karabekir Caddesi, Sivritepe, Eriklitepe, Nüzhetiye-Hasaneyn küme köy yolunda üstyapı çalışmalarını tamamlarken, Hasaneyn-Hisareyn yolunda ise çalışmalarını sürdürüyor.

 

KAZIM KAREBEKİR CADDESİ ASFALTLANDI

Gölcük ilçesinde yapılan çalışmalar kapsamında Yavuz Sultan Selim Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi asfaltlandı. D-130 Karayolu Ulaşlı mevkiindeki dönel kavşaktan Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ne ulaşımın sağlandığı 750 metre uzunluğundaki Kazım Karabekir Caddesi’nde ise asfaltlama tamamlandı. Gruplar şu an bölgede yaya kaldırım imalatlarına devam ediyor. 

 

ERİKLİTEPE’DE ALTERNATİF GÜZERGÂH

Gölcük Sivritepe bölgesinde de üstyapı çalışmaları tamamlandı. Bu bağlamda Eriklitepe Tabiat Parkının etrafından dolanarak Bursa istikametine devam eden 1,5 kilometre uzunluğunda yeni bir yol yapıldı. Böylelikle Eriklitepe Tabiat Parkı içerisine girmeden Bursa istikametine devam edecek araçlar için alternatif bir güzergâh oluşturulmuş oldu. 

 

NÜZHETİYE-HASANEYN KÜME KÖY YOLU

Altyapı çalışmaları sebebiyle bozulmaların meydana geldiği 3 kilometre uzunluğundaki Gölcük İlçesi Nüzhetiye-Hasaneyn küme köy yolu da Büyükşehir asfaltlanarak yenilendi. Deformasyonların olduğu eski yol trimer hafriyatı ile kazınarak söküldü, yerine yeni asfalt serimi yapıldı. Hasaneyn köyünden Hisareyn köyüne ulaşımın sağlandığı köy yolunda da Büyükşehir grupları tarafından üstyapı çalışmalarına başlandı. 3 kilometre uzunluğundaki Hasaneyn-Hisareyn yolu da asfaltlanarak yenilenecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen