Pts. May 6th, 2024


Kocaeli’de misyon yapan 12 ilçenin muhtar dernek liderleri ile mahalle muhtarları, “19 Ekim Muhtarlar Günü” hasebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Muhtarlık İşleri Dairesi Lideri Numan Balaban, ilçe muhtar derneği liderleri ve vilayet genelinde vazife yapan mahalle muhtarları ziyarette hazır bulundu.

“İHTİYAÇLARA SÜRATLİ ÇÖZÜM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getiren Lider Büyükakın, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarların, kamu hizmetlerinin vatandaşlara yanlışsız ve süratli bir formda ulaştırılmasında kıymetli bir misyon üstlendiğini vurgulayan Lider Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bütün hizmetlerinde muhtarların imzasının olduğunu belirtti. 

Muhtarlık İşleri Dairesi’ne bağlı ünitelerin, muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini bekletmeden süratli bir biçimde yerine getirdiğine dikkat çeken Lider Büyükakın, bilhassa A Kadrosu takımlarının mahallelerde acil yapılması gereken problemlere kısa müddette müdahale ederek, tahlile kavuşturduğunu söyledi. Lider Büyükakın, Fen İşleri Dairesi’ne bağlı olarak yeni kurdukları Yol Bakım Timi’nin ise kentte ve kırsal mahallelerdeki yolların bakımını en süratli biçimde yaptığını lisana getirdi.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Vatandaşlara yönelik tüm alanlardaki hizmetleri birlikte yaptıkları muhtarlarla çalışmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirten Lider Büyükakın, “Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, Kocaeli’nin gelişimi ve değişiminde gösterdikleri uğraş ve takviyelerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu. Darıca Muhtarlar Derneği Lideri ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, gösterdiği ilgiden ve hizmetlerinden ötürü muhtarlar ismine Lider Büyükakın’a teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti. Lider Büyükakın da muhtarlara Kocaeli Ansiklopedisi seti armağan etti.

 

BAŞKANDAN SÜRPRİZ İMAJLI GÖRÜŞME

Başkan Tahir Büyükakın, ayağındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Kandıra Terziler Mahalle Muhtarı Dursun Kalay ile telefonda imajlı görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Muhtar Kalay, görüşmeden duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, Lidere teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen