Sal. Nis 30th, 2024


İnegöl Belediye Lideri Alper Taban, Hırvatistan-Türkiye müsabakasını gençler ve vatandaşlarla birlikte izledi. Ulusalların galibiyeti İnegöl’de büyük coşkuya sahne oldu.

Türkiye ulusal futbol grubumuz, EURO 2024 Elemeleri Maçında Perşembe akşamı Hırvatistan’a konuk oldu. Almanya’nın mesken sahipliğinde 14 Haziran-14 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenecek turnuvada yer alabilmek için millilerimiz mutlak galibiyet parolasıyla alana çıkarken, ulusal heyecan İnegöl’de de büyük coşkuya sahne oldu.

 

BAŞKAN ÇAĞIRDI, GENÇLER İNEGÖL TRİBÜNÜNÜ DOLDURDU

İnegöl Belediye Lideri Alper Taban, bu tarihi gecede ilçedeki gençlere ve vatandaşlara toplumsal medya üzerinden; “Bu akşam oynanacak Hırvatistan-Türkiye maçını gelin daima birlikte izleyelim” davetinde bulundu. Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan bir kafe, maç saatinde Türk bayraklarıyla donatılarak kuvvetli müsabakaya hazırlandı. Lider Alper Taban ve AK Partili yöneticilerle birlikte vatandaşlar ve gençler de maç saatinde İnegöl’de kurulan tribünde yerini aldı.

 

İNEGÖL TRİBÜNÜNDE BÜYÜK COŞKU

Zorlu 90 dakika İnegöl’de büyük bir coşkuyla izlendi. 30. dakikada millilerimizden gelen gol Hırvatistan’da Opus Arena stadındaki Türkiye tribünlerinde ve yurt genelinde olduğu üzere İnegöl’de de büyük bir coşkuya sahne oldu. İnegöl tribününde gençler, ulusal kadrosu tezahüratlarla destekledi. Şiddetli 90 dakika 0-1 ulusal kadromuzun üstünlüğü ile tamamlandı. Maç öncesi ve maç sırasında olduğu üzere müsabaka sonrasında da büyük coşku yaşandı. Devre ortasında ve maç sonrasında Lider Alper Taban, gençler ve vatandaşlarla hem genel gündem hem spor üzerine sohbet etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen