Cts. May 4th, 2024


ING, Melissa Vargas’ın yer aldığı, farklılıkları kucaklamaya vurgu yapan reklam sinemasıyla Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı

Farklılıkları kapsayan ve fırsat eşitliğini destekleyen marka bedelleriyle öne çıkan ING Türkiye, Cumhuriyet’in 100. yılı için hazırladığı manalı reklam sinemasında, yıldız voleybolcu Melissa Vargas ile Cumhuriyet’in tüm farklılıkları kucaklamasını ve fırsat eşitliği sunmasını kutluyor. Kalıpların dışında başarılarıyla öne çıkan Melissa Vargas reklam sinemasında, “ING’nin Cumhuriyet kutlama sinemasında neden ben varım?” sorusunu Cumhuriyet’in getirdiği özgürlüklere vurgu yaparak cevaplıyor.

Farklılıkları kapsayıcı bir anlayışı benimseyen, fırsat eşitliğini destekleyen ve “Kalıpların dışında hayatın içinde” telaffuzuyla ezber bozan marka tutumu ile öne çıkan ING Türkiye, Cumhuriyet’in 100. yılını marka kıymetleriyle örtüşen manalı bir reklam sinemasıyla kutladı. “ING, kalıpların dışında Cumhuriyet’in kıymetlerinin yanında” diyerek Cumhuriyet’in 100. yılını kutlayan marka, hazırladığı reklam sinemasında, kalıpların dışında başarılarıyla hepimizi gururlandıran yıldız voleybolcu Melissa Vargas ile Cumhuriyet’in tüm farklılıkları kucaklamasına ve fırsat eşitliği sunmasına dikkat çekiyor. 

Türkiye Bayan Voleybol Ulusal Takımı’nın  başarılı oyuncusu Melissa Vargas reklam sinemasında, “ING’nin Cumhuriyet kutlama sinemasında neden ben varım?” sorusunu Cumhuriyet’in getirdiği özgürlüklere vurgu yaparak cevaplıyor. Cumhuriyet’in sunduğu fırsat eşitliği sayesinde özgürce yaşamanın kutlandığı sinemada, Atatürk’ün “Cumhuriyet, özellikle kimsesizlerin kimsesidir” kelamına vurgu yapılıyor. Ayrıyeten, Vargas, Cumhuriyet’in tüm farklılıkları kucaklayan yapısı sayesinde Türkiye’de istediği kişi olabilmeyi, kız çocuklarına ilham olabilmeyi ve onlarla birebir grupta oynama fırsatını bulmayı başarabildiğini belirtiyor.  

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=z-B8RBEkxM8  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen