Per. May 9th, 2024


Hack for Earth Vakfı, Ericsson iştirakinde ‘’Hack for Earth at COP28’’ aktifliğini düzenliyor

 

  • Ericsson ile ortaklaşa düzenlenen ‘’Hack for Earth at COP28’’ hackathonu, 1 – 3 Aralık 2023 tarihleri ortasında çevrim içi olarak gerçekleşecek.
  • Başvurular, yalnızca 16-35 yaş ortası iştirakçilere açık olacak.
  • Kazanan kadrolar, Hack for Earth’in 6 aylık özel hızlandırma programı Build for Earth’e kabul edilecek.

Ericsson, Hack for Earth Vakfı iş birliğinde 1-3 Aralık 2023 tarihleri ortasında bir hackathon düzenleyecek. “Hack for Earth at COP28” isimli aktiflik çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

Hackathon; teknoloji, yaratıcılık ve bağlanabilirliği kullanarak sürdürülebilirlik prensibine uygun yenilikçi tahlilleri üretmeyi amaçlıyor. Ayrıyeten günümüzün sürdürülebilirlik zorluklarına yönelik tahliller sunarak geleceğin dünyasına katkı sağlamayı hedefliyor. 

30 Kasım – 12 Aralık 2023 tarihleri ortasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı COP28 çerçecvesinde, iştirakçiler bu yılın 8 ana kategorisine katkıda bulunacaklar. Güç, Ulaşım, Besin, İş Birliği, Eğitim, Sürdürülebilir Kentler, Su ve Etraf mevzularında yenilikçi ve uygulanabilir tahliller üretmeye odaklanacaklar.

Hack for Earth Vakfı Kurucusu ve Genel Sekreteri Ann Molin, konuyla ilgili şunları söyledi: “COP28’de gerçekleştireceğimiz Hack for Earth hackathon’unda, geleceğe yönelik sürdürülebilir inovasyon konusunda en az bizim kadar savlı bir şirket olan Ericsson ile iş birliği yapmaktan memnunluk duyuyoruz. Bu iş birliği sayesinde COP28’deki hackathon’umuzun çok verimli geçeceğine inanıyorum!”

Ericsson Orta Doğu ve Afrika Lider Yardımcısı ve Pazarlama, İrtibat ve Sürdürülebilirlik, Kurumsal Sorumluluk Lideri Fida Kibbi ise şu değerlendirmede bulundu: “Teknoloji, yaratıcılık ve bağlanabilirlik unsurlarına dayalı yenilikçi sürdürülebilir tahliller geliştirmek maksadıyla Hack for Earth ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ericsson olarak toplumsal ilerlemeye katkı sağlayacak tahliller geliştirmek ismine kendi teknolojimizden faydalanıyoruz. “Hack for Earth at COP28” etkinliğinde iştirakçilerin üreteceği yaratıcı tahlilleri görmek için sabırsızlanıyoruz.”

16-35 yaş ortası iştirakçiler, aşağıdaki irtibat üzerinden aktifliğe başvurabilir: 

Ericsson iş birliğinde gerçekleştirilen Hack for Earth at COP28

Ericsson iştirakinde gerçekleşecek Hack for Earth at COP28’in sonunda her kategoriden bir adet olmak üzere toplamda sekiz kadro seçilecek. Kazanan gruplar, Hack for Earth’in 6 aylık özel hızlandırma programı Build for Earth’e katılabilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen