Çar. May 8th, 2024


Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan istihdam garantili Kaynakçılık Kursu için müracaatlar sona erdi.

Nevşehir’de istihdama katkı sağlamak ve iş arayan gençlere meslek edindirmek gayesiyle Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de Mesleksel Eğitim Kursları düzenleyen Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde İstihdam Garantili Kaynakçılık Kursu açıyor. Nevşehir endüstrisindeki yetişmiş ara eleman gereksiniminin giderilmesine önemli katkı sağlayacak olan kurs sonunda iştirakçilere Ulusal Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Kontenjan sonu bulunmayan kursu muvaffakiyetle tamamlayanlar Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan çeşitli firmalarda işe yerleştirilecek.

Başvurusu mühleti sona eren kurs için 36 kişi kayıt yaptırdı. 21 Ekim 2023 Cumartesi başlayacak olan kurs öncesinde müracaatta bulunan adaylara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Paşa Konağı’nda yapılan toplantıya Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İlyas Acar ile birlikte Nevşehir Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Metal İşleri Atölye Şefleri Mustafa Uğur, Ahmet Kumaşdere ve kursiyerler katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen