Paz. May 5th, 2024


19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, ilçedeki muhtarlarla bir ortaya geldi.

Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, Menderes Kaymakamlığı tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı tertibinde muhtarla buluştu. Lider Özkan aktiflikte yaptığı konuşmada muhtarlarla birlikte uyum içerisinde çalışmalarını sürdürecekleri iletisini verdi.

Talepler yerine getiriliyor

Birlik ve beraberlik buluşmasına katılmaktan ötürü keyifli olduğunu söz eden Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, ‘’ Muhtarlarımız, mahallî idarelerin en temel yapı taşlarından biridir. Mahallelerimizin sıkıntılarına tahlil bulmak, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek, kamu hizmetlerinin faal bir şekilde yürütülmesini sağlamak üzere değerli misyonları yerine getirirler. Muhtarlarımızın çalışmaları sayesinde, mahallelerimiz daha yaşanabilir hale gelir ve vatandaşlarımızın sorunlarına daha süratli tahliller üretilir. Menderes Belediyesi olarak kurmuş olduğumuz Muhtarlar Masasıyla da bu çalışmalara dayanak oluyoruz. Yeni yılın başından itibaren Muhtarlar Masamıza gelen 110 talebin 91’ini sonuca ulaştırdık.

Bundan sonrada bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Menderes Belediyesi olarak 44 mahallemizin her birine eşit hizmet anlayışıyla yaklaşıyor ve bu vizyonla da hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Menderes için muhtarlarımızla tek yumruk şeklinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen