Cts. May 18th, 2024


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin giysi dayanağı köylere ulaşıyor

Giyim Otobüsü İzmir yollarında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, soğuk kış ayları yaklaşırken yakacak ve battaniye yardımlarının yanı sıra etraf yerleşimlerde giysi otobüsünü de hizmete aldı. Ödemiş’ten yola çıkan giysi otobüsü Kiraz’ın akabinde Beydağ ve Tire’ye ulaşacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’in toplumsal belediyecilik vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kış mevsimi öncesi dar gelirli ailelere dayanak olmak için harekete geçti. Bir yandan yakacak ve battaniye dağıtımını sürerken metropol dışındaki ilçelerde ve köylerde yaşayan yurttaşların giysi gereksinimini karşılamak için oluşturulan otobüs de hizmete girdi. “Biz Varız, Yanınızdayız” diyerek yola çıkan Giysi Otobüsü Ödemiş’in akabinde Kiraz’a geçti. İçinde yetişkinler ve çocuklar için her gereksinime uygun kıyafetlerin ve ayakkabıların yer aldığı otobüs sayesinde yüzlerce yurttaş seçtikleri giysi ve ayakkabıları fiyatsız alma imkanına kavuştu.

Giyim Otobüsü, 23-24-25 Ekim tarihlerinde Beydağ’da, 26 Ekim-10 Kasım tarihleri ortasında Tire’de hizmet vermeye devam edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Giysi Otobüsü ile 2019’dan bu yana 220 köye 45 bin modül giysi takviyesi sağladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen