Paz. May 5th, 2024


Lider Soner Çetin emeklilerin problemlerini dinledi
Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, Türkiye’de sayısı 13 milyonu geçen emeklilerin büyük kısmının sıkıntı şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalıştığını söyledi. Her bölüme olduğu üzere emeklilere yönelik de projeler geliştirdiklerini belirten Lider Soner Çetin, emekli dinlenme meskenlerinin Türkiye’de birçok belediye tarafından örnek alındığını açıkladı.
Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, emeklilerle bir ortaya gelerek onların problemlerini ve taleplerini dinledi.
Çukurova Belediyesi’nin örnek projelerinden biri olan Güzelyalı Emekli Dinlenme Konutunu ziyaret eden Lider Soner Çetin, burada emeklilerle buluşarak sohbet etti. Emeklilerin halini hatırını soran Lider Soner Çetin, “Türkiye’de 13 milyondan fazla emekli vatandaşımız var. Bunların büyük kısmı güç şartlar altında ömürlerini sürdürüyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL ve emeklilerin çok büyük bir kısmı bu maaşla geçinmek zorunda kalıyor. Bu sayılarla geçinmek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun” dedi.
Başkan Soner Çetin, Çukurova’ya hizmet vermek için gece gündüz çalıştıklarını anlatarak, her kesite yönelik projeler geliştirdiklerini söyledi. Emeklilere yönelik hayata geçirdikleri emekli dinlenme meskenlerinin başka belediyeler tarafından örnek alındığını belirten Lider Soner Çetin, belediye çalışanlarının da vatandaşlara uygun davranmaları istedi. Lider Soner Çetin, “Mesai arkadaşlarım ben hemşehrilerime nasıl davranıyorsam onlar da o denli davranmak zorundalar” sözünü kullandı.
Emekli vatandaşlar da Lider Soner Çetin’e teşekkür ederek, “Burada çalışanların bize yaklaşımları son derece yeterli. Onlar bizim evladımız. Tüm isteklerimizi yerine getiriyorlar. Bu türlü bir hizmeti bize verdiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz. Öteki yerlerdeki emekliler bize imreniyor” dediler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen