Cts. May 11th, 2024


İzmir Kent Kurulları Bayan Meclisleri Birliği Genel Konseyi, Karabağlar Belediyesi Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel konseyin açılışında konuşan Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu, bayanların toplumun ekseni olduğunu vurguladı. Karabağlar Belediyesi’nin açtığı semt ve kültür merkezleriyle bilhassa bayanlara ulaşmaya çalıştığını belirten Lider Selvitopu, “Görüyoruz ki açtığımız her merkez bayanlarımız tarafından ağır olarak kullanılıyor. Her mahalleye bir semt merkezi kazandırma maksadımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Sıkıntı şartlarda ömür çabası veren bayanlarımıza ve ailelerine ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Kadınların toplum hayatına katılması ve yurttaşlık şuuru kazanmaları konusunda Kent Kurullarının değerli misyonlar üstlendiğini vurgulayan Lider Selvitopu, “Çabalarınız nedeniyle hepinize çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak bundan sonra da üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Umarım artık bayan erkek eşitliğinin konuşulmadığı, herkesin birey ve insan olarak değerlendirildiği günlere kavuşuruz” dedi.

Karabağlar Kent Kurulu Lideri Alev Ağrı ve Karabağlar Kent Kurulu Bayan Meclisi Lideri Funda Özdemir de, genel şuranın başarılı geçmesini dileyerek, dayanaklarından dolayı Karabağlar Belediyesi’ne ve Lider Selvitopu’na teşekkür ettiler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen