Cts. May 18th, 2024


Kocaeli’de insan odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, otobüs duraklarını “Mutlu kent Kocaeli” vizyonuna uygun olarak tekrar dizayn ediyor. Bu bağlamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı takımları, vatandaşların ağır olarak kullandığı alanlara klimalı duraklar monte etti. Böylelikle klimalı duraklar, vatandaşları otobüs beklerken kış aylarında soğuklardan, yaz aylarında ise sıcaklardan koruyacak.

 

KOCAELİ’DE DURAKLAR ARTIK KLİMALI 

Yapılan çalışma kapsamında Kocaelili vatandaşların ağır olarak kullandığı alanlara yeni çağdaş duraklar yerleştirildi. Buna nazaran Ulaşım Dairesi Başkanlığı takımları, Kocaeli genelinde 97 adet sac durak montajı, 95 adet 3 metrelik durak montajı, 65 adet 4 metrelik durak montajı ve 17 adet dar durak montajı yaparken, 180 adet durağın ise bakım ve tamirlerini yaparak daha estetik bir görünüme kavuşturdu. 

 

VATANDAŞTAN TAM NOT

Vatandaşların kent içi ulaşımlarını daha çağdaş ve konforlu hale dönüştürmek için çalışan takımlar, bu kapsamda 7 adet klimalı durağın montajını gerçekleştirdi. Büyükşehir’in yaz-kış kullanılabilecek çağdaş ve klimalı durakları vatandaşlardan tam not aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen