Sal. May 7th, 2024


Bayraklı’da her yıl binlerce kişiyi sporla buluşturan Bayraklı Belediyesi, bu yılki kış spor okullarında 21 farklı branşta spor yapma imkanı sunacak. Lider Serdar Sandal, “Sportif alandaki yatırım ve başarılarımızın yanı sıra Bayraklı’da ‘Herkes için spor’ parolasıyla binlerce vatandaşımızı spor kurslarında bir ortaya getiriyoruz. İlgilenen herkesi bu kış da kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

 BİNLERCE KİŞİ SPORDA BULUŞACAK

Her yıl binlerce kişiyi spor okullarında buluşturan Bayraklı Belediyesi, 21 branşta vereceği kış spor okullarının açılışını merasimle yapacak. Kurslara 5 yaş ve üzerindeki öğrenciler ile yetişkinler katılabilecek. Kış devri spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tekvando, tenis, jimnastik, badminton, bale, kick boks, muaythai, karate, güreş, pickleball, bocce, zumba, pilates, aerobik ve yoga branşlarında kurslar verilecek. Özel ihtiyaçlı atletlere yönelik basketbol, corn hole, masa tenisi ve hareket eğitimi kursları düzenlenecek. Müracaatlar Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi’nde gerçekleştirilecek. Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgiye 3712300numaralı telefondan ulaşılabilecek. Kış spor kurslarının açılış merasimi 19 Ekim Perşembe saat 19:30’de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonun’da gerçekleştirilecek. Merasimde kursiyerler ve eğitmenler birbirinden renkli imajlara sahne olacak gösteriler sergileyecek.

 YATIRIM VE TAKVİYELER SÜRECEK

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “İlçemizde sporu daha üst düzeylere taşımak için çalışıyoruz. Bu nedenle yatırımlarımızı ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza takviyelerimizi sürdüreceğiz. Yetiştirdiğimiz atletlerimiz gurur kaynağımız olurken bir yandan da her yıl binlerce yurttaşımızı ve çocuğumuzu kurslarımızda buluşturuyoruz. Spora ilgi duyan tüm ilçe sakinlerimizi kış spor okullarımıza davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen