Çar. May 8th, 2024


Türkiye’nin en esaslı topluluğu Koç Holding tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlama gayesiyle başlatılan “Cumhuriyet’in 100 Pahası Projesi” sürat kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihi boyunca hatırlanacak ve gelecek kuşaklara aktarılacak çok fazla paha olduğuna dikkat çeken projede Koç Holding ve Koç Topluluğu markalarının toplumsal medya hesapları üzerinden her gün bir bedel paylaşılıyor. Proje, 29 Ekim’de yapılacak 100. paylaşım ile tamamlanacak. 

 

Burçin Girit: “Cumhuriyet kıymetlerini öne çıkarırken çağı yakalama ve hatta aşma davası ile ilerlendiğini gösteren kıssaları paylaşma imkânı buluyoruz.”

 

Koç Holding Kurumsal Bağlantı ve Dış İlgiler Yöneticisi Burçin Girit, “Cumhuriyet’in her devrine tanıklık etmiş bir kurum olarak, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamaya hazırlanırken bağlantı çalışmalarımızı büyük bir itina ve heyecanla sürdürüyoruz. Ulu Başkan Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini ve Cumhuriyet’in pahalarını bir kere daha hatırlama, bu kıymetleri yeni kuşaklara aktarabilme vizyonuyla bağlantı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda başlattığımız projemizde, ‘Cumhuriyetimizin, 100 yıllık tarihinde kutlanacak çok şey var’ diyerek, Cumhuriyet kazanımlarını birlikte hatırlıyoruz. Cumhuriyet’in; eğitim, kalkınma, bilim, sanat ve kültür alanlarında gerçekleştirdiği atılımları, oluşturduğu esaslı kurumları ve inkılapları aktarıyoruz. Cumhuriyet kıymetlerini öne çıkarırken çağı yakalama ve hatta aşma mefkuresi ile ilerlendiğini gösteren kıssaları paylaşma imkânı buluyoruz. Ülkemizin her köşesinden insanın bu pahalı Cumhuriyet kazanımlarını hatırlama fırsatı bulabilmesi için önümüzdeki devirde bu içerikleri yaygınlaştıracak çalışmaları da hayata geçireceğiz” dedi.

 

Milli kütüphanenin kurulmasından İstanbul Radyosu’nun yaptığı birinci yayına, onuncu yıl marşının bestelenmesinden Türkiye Cumhuriyeti’nin birinci bayan muhtarı Gül Esin Hanım’ın öyküsüne kadar 100 farklı bedel, Koç Holding’in ve Koç Topluluğu markalarının toplumsal medya hesapları üzerinden takip edilebiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen