Paz. May 5th, 2024


Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takımları, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki okul etraflarında seyyar satıcılık ve trafik yoğunluğuna yönelik sıkı kontrol başlattı. 

İlçenin farklı noktalarındaki birinci ve ortaokul etraflarında sabahın erken saatlerinde vazife yerini alan zabıta grupları, araç trafiğini aksatmayacak formda öğrencilerin inançlı bir halde karşıdan karşıya geçişlerini ve okullarına ulaşmalarını sağlıyor. Sürücüleri kurallara uymaları ve özelikle okul önlerinde dikkatli olmaları konusunda uyaran takımlar, okul etraflarında kontrolsüz besin satışının önüne geçmek için seyyar satıcılara da geçit vermiyor. Gruplar kontrolleri, sabah, öğlen ve akşam saatlerinde gerçekleştiriliyor.

Denetimler eğitim dönemi boyunca devam edecek

Zabıta Takımları, ilçedeki tüm okulların etraflarında sabahın erken saatlerinde vazife alarak, bölgedeki trafiği denetim altına alarak öğrencilerin inançlı bir halde karşıdan karşıya geçmelerini sağlıyor. Ayrıyeten, okul önlerinde kontrolsüz ve sıhhatsiz besin satışının önüne geçebilmek ismine da seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Eğitim öğretim yılı boyunca sürecek kontroller, hem öğrenciler hem de veliler tarafından olumlu karşılanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen