Sal. Nis 30th, 2024


Küçükçekmece Belediyesi, yaz ve kış spor okullarında eğitim gören 3 bin 600 öğrenci için Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda Spor Materyalleri Dağıtım Merasimi düzenledi. Öğrenciler ile bir ortaya gelerek, spor gereçleri dağıtımını şahsen gerçekleştiren Küçükçekmece Belediye Lideri Kemal Çebi, eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekerek, çocukları ve gençleri desteklemeye devam edeceklerini tabir etti. 

20 branşta spor eğitimleri devam ediyor

Sporu bir ömür biçimi haline getirmeyi amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi, yıl boyunca ilçedeki 14 tesiste 3 bin 600 öğrenciye farklı branşlarda spor eğitimi vermeye devam ediyor. 7-14 yaş ortası çocukları futbol, futsal, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, jimnastik, karate, taekwondo, güreş, özel yetenek imtihanları hazırlık kurslarıyla buluşturan Küçükçekmece Belediyesi, yetişkinlere de fitness, pilates, reformer pilates, zumba üzere branşlarda alanında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı sağlıyor. 

Başkan Çebi: Sporu, çocuklarımızın hayatına olabildiğince erken dahil etmek istiyoruz

Spor materyalleri dağıtım merasiminde öğrencilerle bir ortaya gelen Küçükçekmece Belediye Lideri Kemal Çebi, “Sporun gençlerin ferdî gelişimi, sıhhati ve toplumsal ahengi üzerinde olumlu tesirlerini biliyoruz. Çocuklarımızın hayatına, sporu olabildiğince erken dâhil etmek ve Küçükçekmece’de maddi imkânsızlıklardan ötürü spor yapamayan kalmasın istiyoruz. Çocukları, gençleri hatta yetişkinleri fiyatsız spor okullarıyla desteklemeye devam ediyoruz. Küçükçekmeceli çocuklarım, kış devri sporlarını gönül rahatlığıyla yapabilsinler diye gereç dağıtımı gerçekleştirdik ” diye konuştu. 

Törende öğrencilere, çanta, eşofman grubu ve bereden oluşan setleri armağan eden Lider Çebi, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen