Cum. May 3rd, 2024


Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, imali tamamlandığında bölge trafiğini rahatlatacak Darıca Osmangazi Köprü İkilemesi ve İrtibat Yolları çalışmalarını yerinde inceledi. Gebze Belediye Lideri Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Lideri Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Lideri Recep Kaya ve AK Parti Darıca İlçe Lideri Köksal Şakar’ın da katıldığı incelemede çalışmaların son durumunu yerinde gören Lider Büyükakın, “Bu projeyle birlikte bölgedeki ulaşımı daha konforlu ve inançlı hale getiriyoruz” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN ULAŞIMINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Projenin bölgedeki trafik akışını daha süratli ve inançlı hale getirmenin yanı sıra alternatif rotalar da oluşturacak olması açısından kıymetli olduğuna vurgu yapan Lider Büyükakın, “Darıca Osmangazi Köprü İkilemesi ve Temas Yolları projesi Gebze ve Darıca’da yaşayan vatandaşlarımızın bir talebiydi. Biz de bu alanda ek bir köprü, yanında yapılan temas yolları ve kavşak düzenlemelerini hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak, daha konforlu ve inançlı bir hale dönüştürmek için efor gösteriyoruz” dedi.

 

2X2 YOL HALİNE DÖNÜŞECEK

“Darıca Osmangazi Köprü İkilemesi ve Temas Yolları Üretim İşi” kapsamında Aşıroğlu Caddesi ile D-100 Karayolu üzerindeki Osmangazi Tüneli Kavşağı ilişki yolu tamamlandığında 2×2 yol haline gelecek. Buna nazaran Marmaray Osmangazi Tren İstasyonu mevkiinde TCDD sınırı üzerinden köprü ile geçilmiş olacak. Çalışmalar kapsamında 205,85 metre uzunluğunda 7 açıklıklı köprü inşa ediliyor. Proje dahilinde 1.280 metre uzunluğunda irtibat yolları, 342 metre toprakarme duvar, içme suyu, atık su ve yağmur suyu çizgileri, tretuvar ve parke imalatları yapılıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen