Cts. May 4th, 2024


Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ, 3. Sanayi Sitesi’nin her ayın birinci Çarşamba günü düzenlediği klâsik Kuru Fasulye Günü’nde esnafla bir ortaya geldi. Bornova Belediyesi’nin asfalttan eğitim dayanaklarına kadar her vakit esnafın yanında olmaya devam edeceğini belirten Lider İduğ, iş hayatından edindiği deneyimler ışığında önümüzdeki periyotla ilgili tavsiyelerde bulundu.

 

3. Sanayi Sitesi Lideri Yalçın Dönmez’in konut sahipliğini yaptığı klasik kuru fasulye gününe katılanlar sohbet edip işlerinin durumuyla ilgili bilgi alan Lider İduğ, esnafın ayakta kalmasının değerine dikkat çekti. Geçen yıl Lider Yalçın Dönmez ile 3. Sanayi Sitesi’nin sıkıntılarını tespit ettiklerini ve yapılması gereken her şeyi yaptıklarını söyleyen Lider İduğ, bunların dışında yapılması gereken işleri de her vakit olduğu üzere yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Herkesin dikkat etmesi gereken en kıymetli bahsin işletme masraflarını denetim etmek olduğunu söyleyen Lider İduğ, “Giderlerini denetim altına alan arkadaşlarımızın 2024 yılında zorlukların üstesinden daha kolay geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

 

Elektrikli arabaların tamiri ve servis hizmetlerinin önümüzdeki süreçte daha çok ön plana çıkacağını hatırlatan Lider İduğ, esnafın işini devam ettirebilmesi için elektrikli araçlara da hizmet verebilir hale gelmesinin ehemmiyetine dikkat çekerek, “Bu hususta da belediye olarak dayanak vermeye hazırız” dedi. Lider İduğ, 3. Sanayi Sitesi Lider Yalçın Dönmez’den elektrikli araçların bakımı konusunda kendini geliştirmek isteyen esnafı tespit etmesini isteyerek, bu eğitimin verilmesine aracılık edebileceklerini söyledi.

 

3. Sanayi Sitesi Lider Yalçın Dönmez de Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ’un esnafın ardındaki güçlü dayanağından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen