Per. May 16th, 2024


Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’ndeki spor kurslarına katılan bayan kursiyerlerle buluştu. Lider Sandal “Kadınların, toplumsal hayatın her alanında daha fazla yer alması için çalışıyoruz. Herkesi kültür- sanat ve spor kurslarımıza davet ediyorum” dedi.

KADINLARDAN ÖVGÜ
 

Bayraklı Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek ilçenin kültür ve sanat hayatına kazandırılan Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya, spor kurslarına devam eden yaklaşık 100 bayan katıldı. Belediyenin kültürel ve sportif faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti lisana getiren bayanlar, talep ve tekliflerini de iletti.

BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU
 

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal “Kültür ve spor merkezlerimizi daima yeniliyor, ilçeye yenilerini kazandırıyoruz. Bilhassa de bayanlarımızın ve çocuklarımızın toplumsal hayatın içinde daha çok yer almasını istek ediyoruz. Bir yandan bu çalışmaları yürütürken, öteki yandan sokaklarımızdaki eksikleri de süratle gideriyoruz. Hayatın her alanında bayanlarla birlik ve dayanışma içindeyiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen