Pts. May 6th, 2024


Edremit Belediyesi, Edirneli Mahalle Muhtarlarını ilçede konuk etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü hasebiyle kente gelen muhtarlar Edremit Belediye Lider Yardımcısı Tayfun Canlı ve Edremit Muhtarlar Derneği Lideri Hayati Uysal tarafından karşılandı.

Edirne Merkez Mahalle Muhtarları Edirne Belediyesi’nce düzenlenen etkinlikler kapsamında Edremit’i ziyaret etti. Edremit Belediye Lider Yardımcısı Tayfun Canlı ve Edremit Muhtarlar Derneği Lideri Hayati Uysal konut sahipliği yaptı.

 

KADİM ŞEHİRDEN KUVAYİ ULUSALA ŞEHRİNE!

Edirneli konuklarını Edremit’te ağırlamanın memnunluğunu yaşadıklarını söz eden Edremit Lider Yardımcısı Tayfun Canlı; “Demokrasinin temel taşı kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladığımız günün ertesinde Osmanlı’ya başşehirlik yapmış kadim kent Edirne’den 24 mahalle muhtarımızı, Kuvvayi Milliye’nin kenti Edremit’imizde ağırlamanın onurunu ve memnunluğunu yaşadık. Lokal idarelerin mihenk taşı değerli muhtarlarımız ve bedelli konuklarımızla bir ortaya gelip hoş bir gün geçirdik. Edirneli muhtarlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

BÖYLE GENÇ YÖNETİCİYİ GÖRMEK BİZİ MEMNUN ETTİ!

Edirne Muhtarlar Derneği Lideri İrfan Tasmalı, Edirne Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hâkim Ilgın ve beraberdeki mahalle muhtarları misafirperverliklerinden ötürü Canlı’ya teşekkür ederek Edirne Belediye Lideri Recep Gürkan’ın ikramlarını takdim ettiler. Edirne Muhtarlar Derneği Lideri Tasmalı “Böyle genç bir yöneticiyi görmek bizi çok keyifli etti. Tayfun liderimizin ilgi ve alakasına çok teşekkür ediyoruz. Muvaffakiyetlerinin devamını diliyoruz” dedi.

Edirneli muhtarlar belediye ziyaretinin akabinde Edremitli meslektaşları ile birlikte kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ettiler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen