Cts. May 4th, 2024

Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, Mansuroğlu Mahalle Muhtarı Yasemen Yavuzcezzar ile altyapı çalışmalarını inceledi. Esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Lider Sandal “Bayraklı’nın her sokağında belediyemizin bir çalışması var. Daha hoş yarınlar için, yollarımızı, kaldırımlarımızı yeniliyor, toplumsal ve kültürel alanlarımızı artırıyoruz” dedi.

 

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal’ın Mansuroğlu ziyareti muhtarlık binasından başladı. Muhtar Yavuzcezzar’dan belediye çalışmalarının son durumu ve mahallenin eksikleri hakkında bilgi alan Lider Sandal, belediye bürokratları ile kaldırım ve kilit parke çalışmalarını inceledi. Mahalleyi karış karış gezen Lider Sandal, esnaf ve vatandaşların da taleplerini alarak tahlil için gerekli talimatları verdi. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan ötürü Lider Sandal’a ve takımına teşekkür etti.

 

“HER SOKAKTA EKSİKLERİ TAMAMLIYORUZ”

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal “Bayraklımızın her sokağında takımlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Gereksinim duyulan noktalarda altyapı eksiklerini tamamlıyoruz. Toplumsal ve kültürel tesislerimizin sayısını artırıyoruz. Yarınlara daha hoş bir Bayraklı bırakmak için durmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen