Çar. May 1st, 2024

 

Başkan Taban İnpark Tilia Konutlarına Konuk Oldu

Belediye Lideri Alper Taban, Yeni Mahallede bulunan İnpark Tilia Meskenleri sitesine konuk oldu. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Lider Taban, devam eden altyapı çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir ortaya gelerek istişare ve ortak akla verdiği kıymeti gösteren İnegöl Belediye Lideri Alper Taban, Pazartesi akşamı Alanyurt Yeni Mahallede bulunan İnpark Tilia Konutları sitesine konuk oldu. Site idaresinin tertibiyle yapılan buluşmada, site sakinleri ile bölgenin sorun ve şikayetleri ile vatandaşların talepleri üzerine istişare edildi.

ALTYAPI ÇALIŞMASI TAMAMLANAN BÖLGELERDE BUNUN KONFORUNU YAŞAMAYA BAŞLADIK

İnpark Tilia Meskenleri sakinlerinin ağır ilgi gösterdiği buluşma, site çok maksatlı salonunda gerçekleştirildi. Burada öncelikle bölgede devam eden altyapı çalışmaları hakkında bilgiler veren Lider Taban, İnegöl’ün 50 yıllık problemine esaslı bir tahlil üretildiğini kaydederek; “Altyapı çalışmalarımız merkezde tamamlandı. 221 km içme suyu şebeke sınırı uygulandı. 2. etap çalışmaları ise Alanyurt bölgesinde Yeni Mahalle’den başladı. Toplam 335 km altyapı çalışması yapılacak bölgede. Altyapı bizim önemsediğimiz ve gücümüzün büyük kısmını verdiğimiz çalışma. İnegöl’ün 50 yıllık meselesine kökten tahlil olacak bir çalışma. Merkezde altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde bunun konforunu yaşamaya başladık. Mahmudiye, Hamidiye, Mesudiye ve Kemalpaşa üzere mahallelerimizde basınç ve su kesintisi üzere şikayetler neredeyse yok denecek kadar azaldı. Alanyurt bölgesinde de bugün cefasını çekiyoruz lakin kısa vakitte çalışma tamamlanınca bu hafriyat çalışmalarını yaşadığımıza değmiş diyeceksiniz. Uzun soluklu çalışmalar bunlar. Açıkçası riski de yüksek. Her gün tenkit alıyoruz fakat bugünü değil, yarını kurtarmak için bunu yapmak zorundayız” dedi.

Başkan Taban, çalışmalarla ilgili verdiği bilgilerin yanı sıra vatandaşların sorularını da yanıtladı. Bölgenin ve kentin sıkıntılarına ait talep, teklif ve şikayetlerini ileten vatandaşlarla bu mevzular üzerine istişare edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen