Çar. May 8th, 2024


“Demokrasinin temel taşı sizsiniz”

Lüleburgaz’ın mahalle ve köy muhtarları, Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği yemekte bir araya geldi. Lüleburgaz Belediye Lideri Dr. Murat Gerenli; “Demokrasinin sağlam temellere oturması için temel taşlarının sağlam olması gerekiyor. Demokrasinin temel taşı da sizsiniz” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Lüleburgaz’da vazife yapan köy ve mahalle muhtarlarını düzenlenen yemekte buluşturdu.

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde düzenlenen yemeğe Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Lideri Dr. Murat Gerenli, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Cihan Fazilet, Köy ve Mahalli Yönetimler Muhtarlar Derneği Başkanı Sabri Gündüz, Lüleburgaz Muhtarlar Derneği Lideri Remzi Dik ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Programda konuşan Lüleburgaz Belediye Lideri Dr. Murat Gerenli; “Demokrasi en önemli şey, demokrasiyi yaşatmak ve geleceğe taşımak zorundayız. Laik, demokratik ve bağımsız cumhuriyetimizi geleceğe taşımak, sağlam temellere oturtmak lakin demokrasinin tam olarak yerleşmesiyle olacaktır. Demokrasinin sağlam temellere oturması için de temel taşlarının sağlam olması gerekiyor. Demokrasinin temel taşı da sizsiniz. Lüleburgazımız için, kentimiz için, köylerimiz için yapmış olduğunuz çalışmalardan ötürü sizlere yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Lüleburgaz Belediye Lideri Dr. Murat Gerenli programda mahallî demokrasiye katkılarından dolayı tüm muhtarlara plaket verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen