Çar. May 1st, 2024


Marmaris ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yedi mahalleyi kapsayan 53 kilometrelik içme suyu projesi için Bozburun, Selimiye, Söğüt ve Taşlıca muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Muhtarlar Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Osman Gürün’ün verdiği kelamları tuttuğunu, yılların sorunun çözüldüğünü söyledi ve Başkan Gürün’e teşekkür etti.

Selimiye Muhtarı; “Bizler için bu büyük projeyi hayata geçiren Başkan Gürün’e teşekkür ediyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Osman Gürün’ü ziyarette konuşan Selimiye Muhtarı Ahmet Coşkun kendileri için hayal olan bir projeyi Büyükşehir Belediyesi’nin gerçeğe dönüştürdüğünü ve artık acı su kullanmayacaklarını söyledi. Ahmet Coşkun; “Bugün Liderimiz Osman Gürün’e içme suyu projesine teşekkür için Marmaris’ten 4 muhtar arkadaş geldik. Bizim için bu proje hayaldi. Zira olmaz deniyordu, vaatte bulunan çok oldu. Ancak Osman liderimiz kelam verdi, yaptı. Bizleri acı sudan kurtardı. Köylerimize göçlerle yerleşen çok oldu. Beşerler tuzlu suyla duş alıyoruz diye şikayet ediyorlardı. Bu projeyle 70 bin kişi içme suyuna kavuşacak bu büyük başarı. Liderimiz Osman Gürün’e teşekkür ediyorum sayesinde hoş günler yakın.” dedi.

Bozburun Muhtarı; “Bizler için hayal olan bir hizmet gerçekleşiyor”

Bozburun Muhtarı Duran Güleç de ziyarette Bozburun yarımadasının yıllardır çözülemeyen sorunun nihayet çözüleceğini söyledi ve kendileri için hayal olan projeyi hayata geçirdiği için Lider Gürün ve takımına teşekkür etti.

Taşlıca Muhtarı; “Köylerimizin en büyük sorunu çözülüyor”

Taşlıca Muhtarı Emin Özçelik bu yaz suyla ilgili çok badire çektiklerini, Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle en büyük meselelerinin çözüleceğini söyledi ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Söğüt Muhtarı İdris Keskin’de ziyarette içme suyu projesinin köylerine, Marmaris’e ve Muğla’ya hayırlı olmasını diledi.

Başkan Gürün; “Söz verdiğimiz hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Osman Gürün Bozburun yarımadasının içme suyu problemini çözmek için 7 yıldır uğraştıklarını, kelam verdikleri bu projeyi kendi öz kaynakları ile çözeceklerini söyledi ve vatandaşlara, birlikte hizmet götürdükleri muhtarlara ziyaretleri için teşekkür etti.

Başkan Gürün; “Muğla’mızın güzide ilçesi Marmaris’imizde yedi mahalleyi ilgilendiren içme suyu sıkıntısının tahlili için çok uğraş verdik. 7 yıldır tüm gerekli çalışmaları, müracaatları yaptık. Hemşehrilerimize bu sorunu çözeceğiz diye kelam verdik ve en son kendi öz kaynaklarımızı bu projeye aktararak 262 Milyonluk yatırımı başlattık. Bu 7 mahallede yerleşik nüfus olarak yaklaşık olarak 10 bin kişi yaşıyor. Fakat yaz aylarında bu sayı 40 bin dolaylarına çıkıyor. Bizim projemiz ile bölgeye 70 bin nüfusa yetecek içme suyu sağlayacağız. Hemşehrilerimiz hayat kaynağımız olan suya kesintisiz ulaşacak ve bizlerde vermiş olduğumuz kelamları yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Vatandaşlarımıza birlikte hizmet götürdüğümüz, omuz omuza çalıştığımız muhtarlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Projemiz güzel Marmaris’imize ve Muğlamıza iyi olsun” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen