Çar. May 1st, 2024

 

Papara, kart eserlerine bir yenisini ekledi 
 

Papara, Beşiktaş taraftarlarına özel BJK Card’ı kullanıma sundu 
 

Beşiktaş JK ile sponsorluk mukavelesinin kapsamını genişleterek yeni dönemden itibaren Beşiktaş Futbol A Kadrosu’nun hem konç hem de kol sponsoru olan Papara, Beşiktaş taraftarlarına özel ön ödemeli kart eseri BJK Card’ı kullanıma sundu. 
 

İSTANBUL — Yeni dönemde Beşiktaş JK ile sponsorluk muahedesinin kapsamını genişleten ve Beşiktaş JK Futbol A Grubu’nun konç ve kol sponsoru olduğunu duyuran Papara, Beşiktaş taraftarlarına verdiği kelamı tuttu. Papara, Beşiktaş taraftarlarına ayrıcalıklar sunan, Beşiktaş logosu ve Beşiktaş renkleriyle tasarlanan ön ödemeli kart eseri BJK Card’ı kullanıma sundu. 

 

Beşiktaş JK taraftarlarına özel ayrıcalıklar 

 

BJK Card, Papara Card kullanıcılarının yararlanabildiği Cashback’lere ek, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün lisanslı eserlerini satan mağazalar zinciri Kartal Yuvası’nda da %10 Cashback avantajı sunuyor. BJK Card sahipleri, Kartal Yuvası mağazalarında ve internet sitesinde yaptıkları harcamalardan her ay toplam 100 TL Cashback kazanabiliyor. BJK Card kullanıcıları, bu taraftar eseriyle bir yandan kadrolarına bağlılıklarını gösterirken, bir taraftan da dönem içinde planlanan maç bileti ve imzalı forma çekilişlerine katılma hakkı elde edebiliyor.  
 

Papara’nın sunduğu Papara Card ve Koleksiyon Kart üzere başka kart eserleriyle misal özellikler taşıyan BJK Card, tüm dünyada ve internet alışverişlerinde kullanabiliyor. Papara’nın üç ayda bir yenilenen Cashback programıyla mutabakatlı markalarda harcadıkça anında nakit kazandıran kartla, ATM’lerde para çekme/yatırma, aboneliklerini yönetme gibi süreçler de gerçekleştirilebiliyor. Kullanıcılar, BJK Card’ı Papara’dan tek seferlik fiyat karşılığında sipariş edebiliyor. 

 

Ödüllü kampanyaya imza atıldı

 

21 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında, Papara’nın Beşiktaş JK sponsorluk kapsamının genişletildiği, Beşiktaş Futbol A Kadrosu’nun yeni dönemde yeşil alanlarda Papara logosunu hem kolunda hem de konçlarında taşıyacağı duyurulmuştu. Ayrıyeten Papara’nın Beşiktaş sponsorluğunu taçlandırmak için 2022 sonunda imza attığı “Sponsor değil, Papara” başlıklı kampanyası, Brandverse Awards’ta PR ana kısmının Sponsorluk Çalışmaları kategorisinde Altın, Kurumsal İmaj ve Prestij İdaresi kategorisinde ise Gümüş ödül almıştı. 

 

Papara Hakkında 

Papara, KPMG tarafından Küresel FinTech 100’de listelenen Türkiye’nin önder FinTech şirketidir. Türkiye’den seçilen 68’inci Endeavor teşebbüsü olma muvaffakiyetini gösteren Papara, özgün LinkedIn bilgileri ile belirlenen “LinkedIn En İyi Startup’lar 2022” listesinde birinci sırada yer almış, dünyanın önde gelen FinTech topluluklarından Finovate tarafından düzenlenen 2022 Finovate Awards’da “En İyi Taşınabilir Ödeme Çözümü” seçilmiştir. 2016 yılında finansal hizmetleri herkes için süratli, kolay, hesaplı ve keyifli hâle getirmek maksadıyla kurulan Papara’nın 17 milyondan fazla ferdi kullanıcısı, ortalarında Uber, Yandex üzere şirketlerin de bulunduğu 1.500’ü aşkın ticari kullanıcısı vardır. 570’ten fazla çalışanı olan ve Happy Place to Work® kapsamında Türkiye’nin en memnun işyerleri ortasında gösterilen Papara, eser ve hizmetlerini daha geniş coğrafyalara yayarak bölgenin önder ve rekabetçi finansal teknoloji şirketi olmayı hedefliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen