Cts. May 4th, 2024


QNB Finansbank’ın iştiraki olarak, ticareti ve bankacılığı dijitalleştirme, e-Dönüşümü finansal hayata entegre etme maksadıyla çalışmalarına 10 yıldır devam eden QNB eFinans, CIO Applications Europe tarafından, dördüncü kere Avrupa’daki en düzgün 10 e-Fatura tahlil sağlayıcılarından biri oldu. 2019 yılından bu yana birebir muvaffakiyetini sürdüren QNB eFinans, 2023 yılında e-Fatura kategorisinde üst üste dördüncü sefer ödül alan tek Türk şirketi oldu.

QNB eFinans ERP bağımsız altyapısı ve en büyük kurumsal firmalardan KOBİ’lere kadar uzanan yüksek hizmet kalitesiyle dört yıl üst üste Avrupa’nın en yeterli e-fatura tahlil sağlayıcılarından biri oldu. Silikon Vadisi’nde yayınlanan ve alanında en değerli mecmualardan biri olarak kabul edilen CIO Applications tarafından verilen bu mükafata, 2023 yılında birinci 10 listesinde yer alan tek Türk şirket olarak QNB eFinans lâyık görüldü.

Avrupa’nın en yeterli e-Fatura tahlil sağlayıcılarından biri olan QNB eFinans; 2013’ten bu yana, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-İrsaliye başta olmak üzere, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Serbest Meslek Makbuzu (e-SMM), e-Müstahsil Makbuzu (e-MM) üzere tüm e-dönüşüm eserlerinde yenilikçi tahliller sunmaya devam ediyor. e-Dönüşüm eserleri ortasına en son e-Adisyon ve e-Sigorta Masraf Komite Dokümanını ekleyen QNB eFinans gelişen teknolojiye süratli adaptasyonu sayesinde portföyüne yeni eserler eklemeye devam ediyor.

Avrupa e-Fatura Hizmet Sağlayıcıları Birliği’nin (EESPA) birinci Türk üyesi de olan şirket, Türkiye’nin en büyük KOBİ platformu QNB Finansbank Dijital Köprü iş birliğiyle KOBİ’lerin dijitalleşme sürecini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için inovatif tahliller sunmayı sürdürüyor. 

Dört yıldır üst üste kazanılan bu mükafatla ilgili konuşan QNB eFinans Genel Müdürü Okay Yıldırım şunları söyledi; “QNB eFinans olarak, biz, ticari ve finansal hayatta kullanılan dokümanları emniyetli ve malî düzenlemeler çerçevesinde dijitalleştirerek firmalara daha süratli, daha verimli ve daha gerçek tahlillerle hizmet verme amacıyla yola çıktık. 10. yılımızda, Türkiye’deki ticaret ve bankacılık dalında dijital dönüşüme taraf vermeye devam ediyoruz. 

ERP bağımsız bir hizmet sağlayıcı olarak, her cinsten ve büyüklükteki şirketlere yenilikçi ve sağlam e-dönüşüm tahlilleri sunmaya odaklandık. Bugün geldiğimiz noktada bu amacımızı büyük ölçüde gerçekleştirdik. 2013 yılından bu yana bölümde pek çok prensip imza attık.

QNB eFinans olarak e-fatura sistemi ve uygulamalarını geliştirerek müşterilerin manuel süreçlerini kolaylıkla bırakmalarına ve dijitalleşmenin sağladığı kolaylık ve verimliliğe geçmelerine imkan tanıyoruz. Müşterilerimizin back-office operasyonlarını optimize etmek için tahlil odaklı, katma bedelli hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Yıllar içinde QNB eFinans, e-dönüşüm müracaatlarını kolaylaştıran ve şirket süreçlerini optimize eden bir müşteri portalı haline geldi.   Platform bankacılığının ülkemizdeki birinci ve tek uygulaması olan QNB Finansbank Dijital Köprü iş birliğimizle KOBİ’lerin dijitalleşme seyahatinde tesirli bir rol üstleniyoruz. ERP bağımsız altyapımız sayesinde, sıfır ek yazılım maliyetiyle, kullanıcılarımızın kolaylıkla çalışabilecekleri uçtan uca uzaktan dayanaklarımız ile hizmet sunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen