Per. May 2nd, 2024


Riot Games, efsanevi League of Legends şampiyonlarının yenilenmiş versiyonlarından oluşan en yeni sanal müzik kümesi HEARTSTEEL’i tanıttı. Çağdaş müzik notalarının farklı kültürlerle harmanlandığı bu müzik kümesinde Ezreal, Kayn, Aphelios, İstikamete, K’Sante ve Sett, en dikkat cazibeli ve eğlenceli müziklerini hayranlarıyla buluşturmaya hazır. Daha evvel K/DA, Pentakill ve True Damage üzere kurduğu sanal müzik kümeleriyle Spotify’da milyarlarca dinlenmeye ulaşan Riot Games Music, HEARTSTEEL kümesiyle bu sefer rap müzikseverleri bir ortaya getiriyor.

 

İlhamını kişisellik ve yaratıcılıktan alan HEARTSTEEL, çıkış müziği PARANOIA ile tüm oyunculara muvaffakiyete giden yolda eşlik etmeyi hedefliyor. Kümenin bitmek bilmeyen gücünü ve kendine has üslubunu en âlâ halde yansıtan PARANIOA, 23 Ekim Pazartesi günü Türkiye saatiyle 19.00’da müzikseverlerle buluşacak. PARANIOA, 23 Ekim prestijiyle League of Legends’ın YouTube sayfasından dinlenebilir olacak. Yeni müzik kümesi ve müziği hakkında daha ayrıntılı bilgilere Dropbox üzerinden ulaşmak için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

League of Legends şampiyonlarının en yeni versiyonlarının canlandırıldığı yeni HEARSTEEL’de Ezreal’i BAEKHYUN, SETT’i ØZI, K’Sante’yi Tobi Lou ve Kayn’ı ise Cal Scruby seslendiriyor. Sanal müzikçileri ve müzik kümeleriyle oyuncuların beğenisini toplamaktan son derece memnun olduğunu belirten Riot Games, uzun vakittir yalnızca erkeklerden oluşan bir müzik kümesi ortaya çıkarma hayalini HEARTSTEEL sayesinde hayata geçirdiklerin belirtti.

 

Riot Games müzikleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için XInstagramTiktok ve Facebook hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Riot Games Hakkında 

Riot Games 2006 yılında en oyuncu odaklı oyunları geliştirmek, yayınlamak ve desteklemek maksadıyla kuruldu. Riot’un 2009 yılında yayınladığı birinci oyunu League of Legends dünya çapında beğeni topladı. LoL o günden bu yana dünyanın en çok oynanan PC oyunu oldu ve esporun kısa müddette gösterdiği büyük gelişimin yolunu açtı. 

LoL ikinci on yılına adım atarken Riot oyunu geliştirmeye devam ediyor ve Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift ve geliştirme sürecindeki çeşitli oyunlarla oyunculara yeni tecrübeler sunuyor. Bir yandan da müzik, çizgi kıssalar ve çok daha ziyadesiyle Runeterra dünyasını çeşitli multimedya projeleri aracılığıyla keşfediyor.

Brandon Beck ve Marc Merrill tarafından kurulan ve CEO Nicolo Laurent tarafından yönetilen Riot’un ana ofisi Kaliforniya eyaletinin Los Angeles kentinde bulunuyor. Ayrıyeten şirketin dünya çapında 2500’den fazla Riotçusu ve 20’den fazla ofisi var. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen