Cts. Nis 27th, 2024


Samsung Electronics Türkiye, Galaxy S23 FE satın almak isteyen kullanıcıları için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Samsung’un 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak kampanyası kapsamında, kullanıcılar eski Galaxy S21 FE aygıtını yeni Galaxy S23 FE ile avantajlar ve uygun fiyatlarla değiştirebilecek.

Samsung Electronics Türkiye, kullanıcıların piyasaya yeni çıkan Galaxy S23 FE (Fan Edition) modeline daha avantajlı kaidelerle erişebilmesi için özel bir kampanya başlattı. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Samsung Galaxy S21 FE aygıtlarını getiren kullanıcılar, Galaxy S23 FE modeline çeşitli avantajlarla sahip olacak. Tavsiye edilen satış fiyatı 23.999 TL olan Galaxy S23 FE 128GB modeli, S21 FE modelini getiren kullanıcılar için 9.499TL’den başlayan özel fiyatlarla satın alınabilecek. Böylelikle eski aygıtlarının kıymeti 12.000 TL’ye kadar yükselebilecek. Ayrıyeten getirilecek eski esere 2.500 TL’ye varan ek takas dayanağı  olanağı da veriliyor. Samsung, bu kampanya ile Galaxy S21 FE sahiplerini en son teknoloji ile buluştururken, akıllı telefonlarını ekonomik bir halde güncellemelerini sağlıyor.

Samsung’un Galaxy S23 FE modeli, alımlı tasarımı, yüksek performansı ve etraf dostu özellikleri bir ortaya getirerek S serisinin en beğenilen özelliklerini tek bir aygıtta topluyor. Güçlü Corning Gorilla Glass 5 ekran ve alüminyum çerçeve, hem şık hem de sağlam bir görünüm sunarken, tabiattan ilham alan renk seçenekleriyle farklı zevklere hitap ediyor. Galaxy S23 FE, göz alıcı kamera özellikleriyle fotoğraf ve görüntü çekiminin sonlarını zorluyor. 8K görüntü kayıt özelliği, profesyonel düzeyde, berrak bir netlikle görüntüler çekilmesine imkan sağlıyor. Bu, her karede fevkalâde bir ayrıntı zenginliği manasına geliyor.

Özel “Nightography” işlevi, gece çekimlerinde bile gün ışığında elde edilebilecek bir aydınlık ve netlik sunarak, karanlıkta dahi eşsiz sonuçlar alınmasını sağlıyor. Bu, bilhassa az ışıklı ortamlarda bile kaliteli selfie, fotoğraf ve görüntü elde etmek isteyenler için harika bir tahlil sunuyor. Galaxy S23 FE’nin 50 MP’lik art kamerası, optik manzara sabitleme (OIS) ve çift piksel otomatik odaklama ile donatıldı. Bu da hareketli anların bile net ve detaylı bir formda yakalanmasına imkan tanıyor. Kameranın 3x optik zoom ve 30x dijital zoom yetenekleri sayesinde, uzaktaki nesneler ve ayrıntılar bile kristal netliğinde görüntülenebiliyor.

Galaxy S23 FE’nin 4nm teknolojisine sahip güçlü Exynos 2200 işlemcisi ve 8 GB belleği, oyun tecrübesini yalnızca güzelleştirmekle kalmıyor, tıpkı vakitte kullanıcılara daha akıcı, daha gerçekçi ve kesintisiz bir tecrübe sunarak taşınabilir oyun dünyasına büsbütün yeni bir perspektif kazandırıyor.

Galaxy S23 FE, 3.9 kat daha geniş buhar haznesi ile azamî ısı denetimi sağlayarak performansın stabil kalmasını sağlıyor. Ayrıyeten, 6.4 inç Dynamic AMOLED 2X ekranı ile canlı renkler ve akıcı bir manzara sunuyor. Güçlü 4,500 mAh bataryası, kablosuz şarj ve süratli şarj özellikleri, günlük kullanımı kolay kolay karşılayabilirken, etraf dostu tasarımı ve sertifikalı aksesuarları ile sürdürülebilirlik odaklı bir seçenek sunuyor. Samsung Galaxy S23 FE’nin kablosuz güç paylaşımı özelliği sayesinde, kullanıcılar telefonlarını bir güç kaynağı olarak kullanarak Buds kulaklıklarını ve Galaxy Watch saatlerini kablosuz olarak şarj edebiliyorlar.

Samsung Galaxy S23 FE, estetik, performans ve sürdürülebilirlik mevzularında birleşerek kullanıcıların beklentilerini tek bir potada buluşturuyor ve teknoloji meraklıları için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen