Paz. May 5th, 2024


Samsung Galaxy Tab A9 ve Galaxy Tab A9+, herkes için cümbüş ve üretkenlik sunuyor

 

 Samsung Electronics, yeni Galaxy Tab A9 ve Galaxy Tab A9+ ile kullanıcılara sürükleyici görüntüleme, meselesiz çoklu misyon ve kesintisiz ekosistem irtibat imkanlarını birebir anda sağlayarak süper bir tecrübe sunuyor. 

 

Samsung Electronics, Samsung Galaxy tabletlerin sunduğu mükemmel tecrübeleri çok uygun fiyatlarla kullanıcılarla buluşturan yeni Galaxy Tab A9 serisini duyurdu. Farklı boyutlarda iki eserden oluşan seri, sürükleyici görüntü ve ses içeriklerini hiper süratli irtibat imkanlarıyla birleştirerek günlük cümbüş ve üretkenlik muhtaçlıklarını taşınabilir aygıtlarla karşılıyor. Galaxy Tab A9 ve Galaxy Tab A9+, birden fazla aygıtta kesintisiz tecrübe sunarak kullanıcılarının ve yakınlarının dijital dünyada itimatla gezinmesine inovatif yollar sunan ilişkili Galaxy ekosistemini destekliyor.

 

Tablet teknolojilerindeki en son yenilikleri herkesin deneyimlemesi gerektiğine inandıklarını belirten Samsung Electronics Taşınabilir Dünya Lideri ve CEO’su TM Roh, “Galaxy Tab A Serisi’nin en yeni eserleriyle, tüm Galaxy ekosistemindeki harika cümbüş özelliklerinin ve üretkenliği artıran çoklu misyonların herkes tarafından kullanılmasını her zamankinden daha kolay hale getirdik” dedi.

 

Görüntüleme keyfini artırmak için tasarlandı

Kullanıcıları, en sevdikleri sinemaların, dizilerin ve oyunların içinde hissettiren Galaxy Tab A9 ve A9+, sırasıyla 8,7 ve 11 inç[1] ekranlarıyla, şimdiye kadar Galaxy A Serisi tabletlerde sunulan en büyük ekranlara sahip.  Galaxy Tab A9+ kullanıcıları, kesintesiz oyun oynama ve gezinme sunan 90Hz yenileme suratı sayesinde sinematik tecrübeler yaşayarak, cümbüşün içine dalabilir ve Dolby Atmos dayanaklı dörtlü hoparlör sistemiyle seslerin derinlemesine keyfini çıkarabilir. Galaxy Tab A9 ise çift hoparlöre sahip. İki tablet de yumuşak dokulu art kapağıyla, şık ve yekpare dizaynıyla kolay kullanım sunuyor.

 

Mükemmel performans

Galaxy Tab A9 ve A9+, kullanıcılara daha fazlasını başarma gücü veren fevkalâde performans ve süratle buluşturuyor. Galaxy Tab A Serisi’nde, kullanıcılara bugüne kadarki en büyük bellek ve depolama alanı sunuluyor. Böylelikle evrakları, fikirleri ve daha fazlasını kaydetmek kolaylaşıyor. Üretkenliği artırmak ve öğrenmeyi kolaylaştırmak için tasarlanan Galaxy Tab A9+, Samsung DeX sayesinde PC seviyesinde çoklu misyon yeteneğini tabletlere kazandırıyor. Çoklu faal pencere özelliği, birebir anda daha fazlasını yapma imkanını en üst seviyeye çıkaran üçe kadar bölünmüş ekranı[2] destekliyor. Galaxy Tab A Serisi kullanıcıları artık, Ekran Kaydedici[3] özelliğiyle ekranlarını kaydedebiliyor. Böylelikle aradıkları bilgilere ve imajlara istedikleri an kolaylıkla geri dönebiliyor.

 

Senin Galaxy’in, senin kuralların

Galaxy Tab A Serisi, Samsung Galaxy aygıtları ortasında sıkıntısız ilişki kuruyor. Böylelikle kullanıcılar, içeriklerin keyfini çıkarırken taşınabilir, tablet ve TV monitörleri ortasında basitçe geçiş yapabiliyor. Aygıt eşleştirme gerektirmeden belge paylaşımını kolaylaştıran Quick Share[4] özelliği ise kullanıcıların favori içeriklerini aygıtlar ortasında gönderebilmesini sağlıyor.

 

Yeni Galaxy Tab A Serisi eserler, Samsung’un ödüllü ve çok katmanlı güvenlik platformu Samsung Knox ile korunuyor. Böylelikle dataların inançta ve emniyette olması sağlanıyor. Güvenlik ve Saklılık Panosu, kullanıcıların datalarının nasıl saklandığını ve kullanıldığını kolaylıkla görüp denetim etmesini sağlıyor. Özel Paylaşım özelliği ise içerikleri paylaşılmadan evvel şifreliyor. Böylelikle, içeriği paylaşan kullanıcı, hassas bilgileri, kaygı duymadan gönderebilmek için erişim müsaadelerini, içeriğin geçerlilik tarihini ve daha fazlasını ayarlayabiliyor. Öteki yandan, İnançlı Wi-Fi sayesinde kullanıcılar, risk taşıyan paylaşımlı internet ağları konusunda endişelenmeden Galaxy Tab A9 yahut A9+’larını her yerde kullanabiliyor. İnternet trafiğini şifreleyen ve takip uygulamalarını engelleyen özellik, internette bilinmeyen ve inançlı gezinme sağlıyor.

 

Tabletler çocuklar için de kıymetli bir cümbüş ve öğrenme aracı haline geldi. Bu çerçevede, Samsung Kids özelliği, çocukların dijital dünyada inançla gezinmesine yardımcı oluyor. Kolay suram sürecinden sonra ebeveynler ve bakıcılar, çocukların dijital aktivitelerini takip ve denetim edebiliyor, ayarlara erişebiliyor, çocuklara yönelik profiller oluşturabiliyor, oyun müddetini ayarlayabiliyor ve çocukların tükettiği içerikleri izleyebiliyor. Ayrıyeten, Samsung Galaxy aygıtlardaki “Edutainment” özelliği, aygıtların eğlenceli ve ilgi cazibeli içerikler sunmasını sağlıyor.

 

Galaxy Tab A9 Serisi şu an satışta!

Galaxy Tab A9 Serisi, 23 Ekim’den itibaren belli pazarlardan başlayarak satışa çıktı. Serideki tabletler Grafit, Gümüş ve Lacivert olmak üzere üç şık renkte sunulacak.[5]

 

 

Galaxy Tab A9 / A9+

 

Galaxy Tab A9

Galaxy Tab A9+

Ekran

8,7-inç, LCD

60Hz’e kadar

11,0-inç, LCD

90Hz’e kadar

* Yuvarlatılmış köşeler hesaba katılmadan çapraz olarak tam bir dikdörtgen olarak ölçülmüştür. Yuvarlatılmış köşeler ve kamera deliği nedeniyle gerçek görüntülenebilir alan daha küçüktür.

Boyutlar ve Ağırlık

124,7 x 211,0 x 8,0 mm, 332g (Wi-Fi), 333g (LTE)

168,7 x 257,1 x 6,9 mm, 480g (Wi-Fi), 491g (5G)

Kamera 

8 MP Art Kamera

2 MP Ön Kamera

8 MP Art Kamera

5 MP Ön Kamera

AP/İşlem Mimarisi

Sekiz Çekirdekli İşlemci

Hafıza

& Depolama

4GB + 64GB

8GB + 128GB

4GB + 64GB

8GB + 128GB

1 TB’a kadar Micro SD Kart Desteği

*Kullanılabilir depolama kapasitesi, evvelce yüklenmiş yazılıma nazaran değişir

**Bellek seçeneği pazara nazaran değişiklik gösterebilir.

***Mikro SD kart farklı satılır.

Pil

5.100mAh 

7.040mAh 

*Üçüncü taraf laboratuvar şartlarında test edilen tipik bedeldir. Tipik bedel, IEC 61960 standardında test edilen başka pil örnekleri ortasında, pil kapasitesindeki sapmayı dikkate alan varsayımı ortalama pahadır. Gerçek pil ömrü, ağ ortamına, kullanım modellerine ve başka faktörlere bağlı olarak değişebilir.

**QC2.0 ve AFC ile uyumlu kablolu şarj.

***15W Güç Adaptörü başka satılır. Sırf Samsung onaylı şarj aygıtlarını ve kabloları kullanın.

İşletim Sistemi 

Android 13

Ağ ve Bağlantı

Wi-Fi 5, Bluetooth® v 5.3

 

Ses

Dolby Atmos®

Güvenlik 

Samsung Knox

Aksesuarlar

Kapaklı Kılıf, İnce Kılıf Klavyesi

*Aksesuarlar başka olarak satın alınabilir. Üçüncü taraf kılıfların bulunabilirliği, pazara, operatöre ve perakendeciye nazaran değişiklik gösterebilir.

** İnce Kılıf Klavyesi yakında sadece Tab A9+ için satışa sunulacaktır.

       

 

 

Medyaevi İletişim

Duygu Sayıner Çıdamal – [email protected] – 0533 680 3686

 

[1] Çapraz olarak ölçüldüğünde, Galaxy Tab A9’un ekran boyutu, yuvarlatılmış köşeler hesaba katılmadan tam dikdörtgen hesaplanarak 8,7 inçtir. Galaxy Tab A9+’ın ekran boyutu, yuvarlatılmış köşeler hesaba katılmadan tam dikdörtgen hesaplanarak 11,0 inçtir. Yuvarlatılmış köşeler nedeniyle, gerçek görüntülenebilir alan daha küçüktür.

[2] Galaxy Tab A9’da tıpkı anda en fazla iki uygulama görüntülenebilir. Galaxy Tab A9+’da ise birebir anda en fazla üç uygulama görüntülenebilir.

[3] Ekran Kaydedici özelliği, One UI 2 yahut sonraki orta yüz sürümlere sahip tabletlerde kullanılabilmektedir. Telif hakkı üzere kısıtlamalar nedeniyle tüm ekranlar yahut uygulamalar kaydedilmeyebilir yahut ekran imgeleri alınamayabilir. Bu özellik birebir vakitte ekran yansıtma özelliği kullanılırken desteklenmez.

[4] One UI 2.1 yahut sonraki sürümlerin yüklü olduğu Galaxy Mobile/Tab ve 2020’den sonra piyasaya sürülen Galaxy Book serisinde kullanılabilir.

Quick Share, Quick Share Connectivity ve Quick Share Agent uygulamalarının güncellenmiş olması gerekir. Quick Share kullanımı için Bluetooth Low Energy ve Wi-Fi ilişkisi gereklidir. Kimi uygulamalar Quick Share’i desteklemeyebilir.

[5] Renklerin bulunabilirliği ülkeye yahut taşıyıcıya nazaran değişebilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen