Sal. May 7th, 2024


Ne: Genvid Entertainment ve Konami Digital Entertainment, interaktif yayın serileri SILENT HILL: Ascension‘ın 31 Ekim Salı günü başlayacağını duyurdu. Oyunseverlerin birinci canlı yayın başladığında hazır olmalarını sağlamak için, fiyatsız uygulama şimdi App Store®’da ön siparişe açık. Ayrıyeten oyuna Google Play’de ön kayıt yaptırılabilir ya da bu tecrübesi 31 Ekim tarihinde Ascension.com adresi üzerinden masaüstü tarayıcılarda yaşayabilirsiniz.

 

Ne Vakit + Nerede: 

  • SILENT HILL: Ascension‘ın streaming aplikasyonu şimdi App Store ve Google Play’de ön sipariş ve ön kayıda açıldı 
  • Uygulama yüklemeleri 31 Ekim Salı günü başlayacak. Böylelikle serinin hayranları canlı gerçekleştirilecek dünya prömiyeri öncesinde SILENT HILL: Ascension içeriklerinin bir kısmıyla etkileşime girebilecek.
  • SILENT HILL: Ascension serisinin birinci canlı yayını 1 Kasım 2023 Çarşamba saat 04:00’da taşınabilir uygulamada yahut Ascension.com’da gerçekleştirilecek.

Kim: 

  • Genvid Entertainment 
  • Konami Digital Entertainment
  • Bad Robot Games
  • Behaviour™ Interactive 

 

Özet Bilgi: SILENT HILL: Ascension, izleyici odaklı eşsiz bir kıssa anlatma tecrübesi vaat eden, etkileşimli bir Genvid yayın serisidirSILENT HILL cihanına yapılacak bu yeni ziyaret, daha evvel hiç keşfedilmemiş yerlerde yeni ve dehşetli SILENT HILL canavarları tarafından eziyet edilen bir küme karakterin kıssasını anlatıyor. 31 Ekim’de fiyatsız yayın uygulaması yahut Ascension.com’daki masaüstü tarayıcılarda başlayacak SILENT HILL: Ascension, bu heyecan verici yeni SILENT HILL öyküsünde ana karakterin yazgısını izleyicinin ellerine bırakıyor ve seyirciler kıssanın gidişatı boyunca kimin kurtulacağını, kimin acıyla yahut lanetle karşı karşıya kalacağını belirliyor.

 

###

 

Genvid Entertainment Hakkında

Genvid Entertainment, LLC ödüllü bir Genvid Holdings, Inc. iştirakidir ve The Walking Dead™: Last Mile ve PAC-MAN™ Community üzere global olarak ünlü markalara dayalı olarak çok etkileşimli canlı aktifliklerin (MILEs) geliştirilmesine odaklı çalışan birinci distribütördür. Otantiklik, etkileyici kıssa anlatımı ve rastgele bir aygıtta deneyimlenebilen etkileyici stream görsellerine odaklanan şirket, global izleyicilere, 2023 yılında piyasaya sürülecek olan SILENT HILL: Ascension gibi etkileşimli diziler için sonuçları belirlemek ve kanonu şekillendirmek için sevilen dünyalara ve karakterlere büyük yahut küçük hallerde tesir edebilme fırsatı sunuyor.

 

Konami Digital Entertainment Hakkında

Konami Group’un ana şirketi olan Konami Digital Entertainment, taşınabilir, konsol ve kart oyunları için eğlenceli içerikler geliştiriyor. Şirket, eFootball™, Metal Gear, Silent Hill, Castlevania ve Contra üzere global markaların yanı sıra Yu-Gi-Oh! Koleksiyon  Kartı Oyunu serisi üzere dünyaca ünlü markalarla tanınıyor konami.com/games/corporate/en/

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen