Çar. May 1st, 2024


İşadamı Deniz Genç tarafından 2022 yılında kurulan ve Almanya ve Türkiye’de faaliyet gösteren Tastyy, Türkiye pazarına İzmir’den süratli bir giriş yaptı.

Geleneksel Türk lezzetlerinden döneri çağdaş bir tecrübeyle sunan Tastyy, özel tanımlarla geliştirdiği menülerle Türkiye’de İzmir’den başladığı marka seyahatine her geçen gün yeni sayfalar ekliyor.

İzmir’de Bostanlı’da açılan şubesinin akabinde Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Tastyy, açılışta renkli sürprizlere de imza attı.

Geleneksel döneri çağdaş dokunuşlar ve özel tanımlarla beğeniye sunduklarını belirten Tastyy Kurucusu Deniz Genç, markayı oluşturmadan evvel 1 yıl mühletle grubuyla Avrupa ve dünyada lezzet avına çıktıklarını ve mönülerini şekillendirdiklerini söyledi.

 

ÖNCELİK LEZZET, HİJYEN VE KALİTEDE

Tastyy’de lezzet, hijyen, kalite ve sunumun çok kıymetli olduğunu vurgulayan Deniz Genç, “Her eserin taze ve lezzetli olmasına özel ehemmiyet veriyoruz. İşin sırrı reçetelerimizde bâtın. Bir yandan da kendi tarifimizle hazırladığımız özel soslarımız ve atıştırmalık eserlerimizle de lezzet rüzgarı estiriyoruz. En çok beğenilen eserlerimiz ortasında German Döner, Greek Döner, Antakya Döner ve benzerine sıkıntı rastlanan Vegan Döner çeşitlerimiz geliyor. Bunların yanı sıra; spesiyal mönülerimiz de bulunuyor. Chilli Cheese Döner, Döner Nugget, kaselerimiz, dondurmalarımız ve kokteyllerimizden oluşan varlıklı bir menüye sahibiz. Tastyy, klasik lezzetleri sıradışı bir yaklaşımla sunarken, açık ve şeffaf bir mutfakta hazırlanıyor. Sulu çıtır çıtır et sevenlerden, vejetaryen ve vegan seçeneklerine kadar çeşitli atıştırmalıkları taze ve lezzetli bir formda servis ediliyor. Et, tavuk dönerden oluşan klâsik sunumun yanı sıra; Adana ve vegan lezzetler üzere yenilikçi alternatifler de sunuluyor. Her damak zevkine uygun eserlerimizi çağdaş bir atmosferde sunuyoruz” diye konuştu.

 

İZMİR’E ÖZEL KIYMET VERİYOR

İzmir’e değer verdiklerini, Bostanlı ve Alsancak’tan sonra Hatay’da da yeni bir şube açacaklarını kaydeden Deniz Genç, “2024 yılından itibaren Tastyy markasıyla yeni franchiselarla daldaki büyümemizi sürdüreceğiz. Bu tecrübesi daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyen teşebbüsçüler için istikrarlı kar sağlayacak kıymetli yatırım fırsatları da sunuyoruz. Tecrübeli bir grup tarafından yönetilen sistemle önümüzdeki iki yıl içinde yalnızca Türkiye’de 50 yeni restoran açmayı planlıyoruz” tabirini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen