Sal. May 7th, 2024


2023 MOTUL Türkiye Karting Şampiyonası 6. ayağı olan NİMOSK Karting Yarışı, 14-15 Ekim tarihlerinde Nimara Araba Spor Kulübü (NİMOSK) tarafından 5 farklı kategoride 61 atletin iştiraki ile düzenlendi. ICRYPEX ana sponsorluğunda, Marmaris Belediyesi ve Marmaris Ticaret Odası katkılarıyla TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleşen tertipte, Cumartesi tüm kategorilerde birinci yarışların akabinde Pazar günü ikişer yarış koşuldu.

6-9 yaş sportmenlerin iştirakine açık micro kategoride Selim Köse birinci, Nihat Karadeniz ikinci, Olgun Yücel üçüncü olurken, 7-12 yaş ortası küçük kategoride Can Özler birinciliği, Rüzgar Konutçu ikinciliği, Cem Karakömür ise üçüncülüğü elde etti. 12-15 yaş ortası junior kategoride birinci 3 sıra Yağız Topal, Hakkı Dorum, Leyla Sulyak formunda oluşurken, 14 yaş üzeri senior kategoride de Gün Taşdelen birinci, Sena Savaşer ikinci, Ateş Birinci üçüncü oldu. 30 yaş üzeri master kategori birinci 3 sırasında ise Muratcan Eğilmez, İlyas Vurgeç ve Murathan Gür yer aldı. Bayanlar junior kategorisinde de birinci Leyla Sulyak olurken, senior bayanlarda Sena Savaşer birinciliği, Zeynep Çukurova ikinciliği, Sudenur Yurdagül de üçüncülüğü elde etti. Dynamic Racing Team’in gruplar birinciliğini kazandığı tertip, yarış sonunda düzenlenen ödül merasimi ile son buldu.

2023 MOTUL Türkiye Karting Şampiyonası, 25-26 Kasım tarihlerinde TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde Araba Sporlarında Bayan Spor Kulübü tarafından düzenlenecek 7. ayak yarışları ile son bulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen