Per. May 2nd, 2024


Sigorta ve sigortacılığın temel pahası itimadı temel alarak sürdüren Türkiye Sigorta, hayatın her alanında var olmaya ve paha katmaya devam ediyor. Avrupa Basketbolunun önde gelen liglerinden Basketbol Muhteşem Ligi’ne geçtiğimiz yıl 3 dönemliğine isim sponsoru olan Türkiye Sigorta, artık de Türkiye Basketbol Ligi’ne iki dönemliğine isim sponsoru oldu.

Bu kıymetli iş birliğini duyurmak ve Türkiye Sigorta Basketbol Üstün Ligi’nin yeni dönem sponsorluk imzalarını atmak üzere Türkiye Basketbol Federasyonu Lideri Sayın Hidayet Türkoğlu ve Türkiye Sigorta Genel Müdürü Sayın Taha Çakmak’ın iştirakiyle bir basın toplantısı düzenlendi.

Türkiye Sigorta olarak; Basketbol Federasyonu ile imzaladıkları bu ikinci iş birliğini kamuoyuna duyurmaktan ötürü gurur duyduklarını söyleyen Türkiye Sigorta Genel Müdürü Sayın Taha Çakmak, “Türkiye’nin Basketbol Harika Ligi, Federasyonun uğraşlı ve özverili çalışmaları ile bugün memleketler arası itibarda bir marka pozisyonuna erişmiş durumda. Bugünden itibaren ortak maksadımız, Türkiye Basketbol Ligimizi de güç birliğiyle misal bir noktaya taşıyarak; 85 milyonun gururuna gurur katmak.

Ne keyifli ki; 12 farklı vilayetimizden 18 güzide ekibin rekabet ettiği Türkiye Basketbol Ligimiz de bundan bu türlü, “Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi” olarak anılacak. Bu beraberlikten doğan güçlü sinerjinin hem markamıza hem de basketbolumuza paha kattığına ve katacağına inanıyoruz.” diye konuştu.        

Milli sorumluluk anlayışı ile Türk sporuna takviyelerini sürdüreceklerini de belirten Sayın Çakmak, “85 milyonun olduğu üzere Türk basketbolunun da teminatı olan Türkiye Sigorta ismine; bu iş birliğini bir sponsorluktan öte, ortak bir amaca kilitlenen yol arkadaşlığı olarak gördüğümüzü bilhassa belirtmek isterim” formunda kelamlarını tamamladı.

İmza merasiminde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Lideri Sayın Hidayet Türkoğlu ise; “Türkiye Sigorta, Avrupa’nın en rekabetçi ligi olan Basketbol Muhteşem Ligi’ne geçtiğimiz yıl ismini verdikten sonra bu yıl da basketbolun yaygınlaştırılması ve kulüplerimizin desteklenmesine katkı sağlamak üzere Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru oluyor.

Önümüzdeki iki yıl boyunca Türkiye Sigorta, Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru olarak, basketbol ailemize ve lige büyük bir takviye sunacak. İnanıyorum ki bu iş birliği daha uzun yıllar sürecek başarılı bir paydaşlığın temellerini atmıştır.

Sponsorluk mutabakatları ve iş birlikleri, kulüplerimize finansal takviye sağlamakla kalmıyor, birebir vakitte basketbolun daha çok bireye ulaşmasını sağlıyor. Türkiye Sigorta ile yaptığımız mutabakat, bu bağlamda Türk basketbolunun geleceği için büyük bir bedel taşıyor. Türkiye Sigorta’nın basketbolumuza duyduğu itimat ve inanç için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen