Per. Nis 25th, 2024


Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Bayan takımı Köyceğiz’de düzenlenen yarışta bölge şampiyonu oldu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2023 yılı faaliyet programında yer alan Köyceğiz’ de gerçekleştirilen Minikler Bölge Grup ve Ferdi Masa Tenisi Müsabakaları yarışında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi branş atletleri başarılı sonuçlar elde etti.

Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Minikler Bölge Grup ve Ferdi Masa Tenisi Müsabakaları yarışına 24 Erkek Grup Kulüp, 20 Bayan Kadro Kulübü katılım sağladı ve toplamda 132 sportmen çaba etti. Müsabakada Aybige Feride Üstündağ, Ecrin Şenyüz, Buğlem Gündüz’den oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Bayan Ekibi Bölge Şampiyonu oldu. Kazanan takım Minikler Kadro ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda uğraş etmeye hak kazandı. Ferdi kategorilerde ise Aybige Feride Üstündağ 13-16 Eylül 2023 tarihleri ortasında gerçekleştirilen En Yeterliler Ferdi Seçme Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye İkincisi olduğu için, Erkeklerde ise Tuna Görmek bu turnuvada 6 olduğu için Minikler Kadro ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Osman Gürün Köyceğiz’de yapılan Minikler Bölge Ekip ve Ferdi Masa Tenisi Karşılaşmaları yarışında başarılı olan Büyükşehir Belediyesi spor kulübü atletlerini ve Masa tenisi antrenörü Hale Balım Üstündağ’ı tebrik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen