Cts. Nis 27th, 2024


Anadolu Efes, açık inovasyon programı ‘BrewFuture’ ile 

startuplara iş birliği daveti yapıyor 

 

Anadolu Efes, sürdürülebilirlik stratejisinin bir modülü olarak hem kurum içinde hem kurum dışında girişimcileri desteklemeye ve iş birliği fırsatları yaratmaya devam ediyor. Şirket, bu yıl Küresel Girişimcilik Haftası’nı kurum içinden ve kurum dışından çok sayıda iştirakçiyle ‘Anadolu Efes Girişimcilik Festivali’ ile kutladı. Şenliğin kıymetli bir kesimi olarak Anadolu Efes’in sürdürülebilir bir gelecek için startuplarla iş birliği yapacağı açık inovasyon programı ‘BrewFuture’ tanıtıldı. Sürdürülebilirlik odağındaki zorlukların aşılmasına yönelik farklı bakış açıları ve geleceği şekillendirmeye yardımcı olacak yenilikçi fikirleri teşvik eden BrewFuture, ileri evre startuplara kapılarını açıyor. 15 Aralık 2023 tarihine kadar başvuracak startuplar, program kapsamında eserlerini geliştirme, mentorluk ve teşebbüslerini ölçeklendirme imkanına sahip olacak. 

 

Anadolu Efes, BM Sürdürülebilir Kalkınma Gayelerini desteklemek ve şirketin 2030 sürdürülebilirlik maksatlarına ulaşmasına yardımcı olmak hedefiyle ‘BrewFuture’ açık inovasyon programını hayata geçirdi. Anadolu Efes, Küresel Girişimcilik Haftası vesilesiyle düzenlediği Girişimcilik Festivali’nde iklim hareketi, döngüsel iktisat ve tarım uygulamaları alanlarında teşebbüslere sürdürülebilir inovasyon konusunda iş birliği davetinde bulundu. Bu kapsamda şirket, sürdürülebilir bir dünya için zorlukların aşılmasına yönelik farklı bakış açılarını ve geleceği şekillendirmeye yardımcı olacak yenilikçi fikirleri teşvik ederek ileri evre startuplara kapılarını BrewFuture programı ile açıyor. Programa katılan startuplar, eserlerini Anadolu Efes ile geliştirmenin yanı sıra mentorluk alma ve teşebbüslerini ölçeklendirme imkanına da sahip olacak. 

 

Anadolu Efes Bira Kümesi Lideri ve CEO’su Can Çaka, “Girişimcilik ekosistemini desteklemek ve bu alandaki etkimizi her yıl daha da büyütebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Daha yaşanabilir bir dünyayı mümkün kılmak için geleceği şekillendiren fikirlere takviye olmanın hem onlarla bilgilerimizi paylaşmanın hem de onlardan öğrenmenin değerine inanıyoruz. Bu bağlamda güçlü inovasyonların, iş birliğinden doğduğu şuuruyla BrewFuture programını hayata geçiriyoruz. Bizim için BrewFuture, bir programdan öte Anadolu Efes’in dünya için müspet tesir yaratma taahhüdünün bir kesimi diyebiliriz. Bu programın yaratacağı dönüştürücü etkiyi görmek için heyecanlıyız” dedi.

 

BrewFuture programına dahil olmak isteyen startuplar, 15 Aralık 2023 tarihine kadar www.thebrewfuture.com adresinden başvurularını yapabilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen