Per. May 2nd, 2024


Aydem Yenilebilir Güç ve Aydem Perakende / Gediz Perakende’de yeni Genel Müdür atamaları gerçekleştirildi.

Sadece yenilenebilir kaynaklarla elektrik üreten Türkiye’nin en büyük şirketi Aydem Yenilenebilir Güç ve Aydın, Denizli, Muğla, İzmir, Manisa’nın misyonlu elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende / Gediz Perakende’de Genel Müdürlük koltuklarına değerli atamalar gerçekleştirildi.

Aydem Yenilenebilir Güç Genel Müdürlüğü’ne Serdar Marangoz getirildi. Daha evvel Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de Genel Müdülük vazifesini yürüten Marangoz, ayrıyeten Aydem Yenilenebilir Enerji’nin İdare Heyeti Lider Yardımcılığı vazifesini de üstlenecek. ODTÜ Elektrik–Elektronik Mühendisliği Kısmı mezunu olan Marangoz, mesleğine Siemens AG’de başladı. 2009 yılından bu yana Aydem Güç çatısı altında farklı şirketlerde üst seviye yöneticilik misyonları üstlenen Marangoz, 2019 yılında Aydem Güç Ticaret Küme Lideri (CCO) ve Aydem Yenilenebilir Güç İdare Heyeti Üyesi olarak atandı. Marangoz, 2021 yılından bu yana Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürlüğü misyonunu üstlenmekteydi.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürlük vazifesine ise Mustafa İren getirildi. Daha evvel birebir şirketlerde Operasyon Yöneticiliği misyonunu üstlenen İren, Başşehir Üniversitesi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Kısmı mezunu. Kesimde 12 yılı aşkın tecrübesi bulunan İren, mesleğine Garanti Bankası’nda başladı ve 2011 yılında güç kesimine geçiş yaptı. Enerjisa’da dokuz yıl üst seviye yöneticilik vazifelerini yürütmesinin akabinde, 2020 yılından bu yana Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de Operasyon Yöneticiliği vazifesini üstlenmekteydi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen