Paz. May 5th, 2024


 

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SELDEN ETKİLENEN ÜRETİCİYE YEM DESTEĞİ

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’de yaşanan sel felaketinin akabinde yaraları sarmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Söke ilçesi başta olmak üzere Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde tesirli olan sağanağın akabinde sel ve su baskını sonrası çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Söke’nin Kisir Mahallesi’nde vatandaşlara yem takviyesinde de bulundu. Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, sel felaketinden etkilenen vatandaşlara, yaralarının en süratli halde sarılması için ellerinden gelen her türlü takviyesi vereceklerini vurguladı.

 

‘Vatandaşımızın yanındayız’

Yaşanan afetin akabinde Büyükşehir Belediyesi gruplarıyla bölgede çalışmalarını sürdürdüklerini tabir eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş, “Aydın Büyükşehir Belediyesi bugün de mağduriyet yaşayan üreticilerimize yem dayanağında bulunuyor. Bunların yanı sıra Liderimiz Hasret Çerçioğlu, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetten ötürü öbür tüm muhtaçlıkları konusunda da yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti. Tüm vatandaşlarımıza bir defa daha geçmiş olsun, Allah bir daha bu türlü bir afet göstermesin” dedi.

 

‘Allah Hasret Liderimizden razı olsun’

Kisir Mahallesi’nde selden etkilenen ve yem dayanağından faydalanan Oğuz Bakırcı, Çerçioğlu’na teşekkür etti. Bakırcı, “Yoğun bir yağış altında kaldık. Yüklü ölçüde mal kaybımız var. Bunların telafisi için 1 haftadır Aydın Büyükşehir Belediyesi için dayanak veriyor, Allah razı olsun. Büyükşehir Belediyesi bugün de  

yem takviyesi gerçekleştiriyor, bununla ilgili çok müsterihiz. Köy halkı olarak çok mağduruz. Sağ olsun, Liderimiz Hasret Çerçioğlu bizlere takviye oluyor. Köy halkı olarak bu takviyelerin süreceğine de inanıyoruz. Güç vakitlerde yanımızda olduğu için Hasret Liderimize minnettarız” diye konuştu.

 

‘Özlem Çerçioğlu’na Kisir halkı ismine teşekkür ederim’

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin afetin birinci gününden bu yana mahallede çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen Kisir Mahalle Muhtarı Baki Suna ise şu tabirleri kullandı: “5 Kasım’da bir sel afeti yaşadık ve yaklaşık bin dönüm kadar yerimiz kayboldu. Bunun yanında hayvancılık yapan vatandaşlarımızın tonlarca slajı ve yemi kayboldu. Bugün burada Aydın Büyükşehir Belediye Liderimiz Hasret Çerçioğlu mağdur olan üreticilerimize yem dağıtıyor. Kendisi birinci günden bu yana burada yanımızda ve yanımızda olmaya devam edeceğine inanıyoruz. Hasret Çerçioğlu’na Kisir halkı ismine çok teşekkür ederim.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen