Pts. Nis 29th, 2024


BALİ’de “YAŞAM ENERJİNİ GÜÇLENDİRME” PROGRAMINDA SÜPER İŞBİRLİĞİ!

 

YENİ YILDA KENDİSİ İÇİN ‘İYİ BİR ŞEY’ YAPMAYI SEÇENLERE! 

 

Eğitimini Hollywood yıldızlarının ünlü hocalarından alan ve  Kundalini Yoga akımının Türkiye’deki temsilcilerinden olan eğitmen Dilara Moran ile eski model/oyuncu , ömrünü farkındalık hareket ve bütünsel sıhhate adayan yoga hocası ve wellness kuratörü Burcu Kutluk işbirliği yaparak Bali’de daha evvel hiç yapılmamış mükemmel bir ‘Dönüşüm ve Yenilenme’ programına imza atıyorlar. 

 

Tarihten beri kıymetli bir dönüşüm yeri olan Bali, arınma ve frekansımızı en zirveye yükseltebilecek bir güç alanı olarak biliniyor. Yüzyıllardır lokal halk ortasında spiral bir güç taşıdığı, uyanışı ve değişimi ortaya çıkardığı bilinen bir gerçek.

 

Bu yüksek frekansların alanında, 22-28 Şubat tarihleri ortasında gerçekleşecek olan programda iştirakçiler, bu değerli iki eğitmenin derslerine katılarak güne başlayabilecekler. Pirinç tarlalarına bakan ve adanın en özel bölgesindeki özel villada konaklayarak, özel şeflerin hazırladığı vejetaryen yemekler ve sunumları tatma imkanı yakalayacak olan konuklar, programa ek olarak birebir özel şifa çalışmaları alabilecekler ve villada spa hizmetinden faydalanabilecekler. 

 

The Pyramids of Chi’de ses banyoları, kutsal kakao seremonileri, klasik Bali mesken seremonileri, gün doğumu yürüyüşü ve meditasyonları, Ecstatic dans, buz banyoları, özel şelale seremonisi, tapınak ziyaretleri, sanat atölyeleri  ile kuvvetli ve yüksek frekanslı bir program hazırlayan Kutluk ve Moran, ‘Kendine bedel vermeyi ve hayat gücünü kuvvetlendirmeyi’ seçen herkesi bu çok özel tecrübeye katılmaya davet ediyor!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen